| |
Bu kış şu lafı duymak mahvetti herkesi gerçekten ülkemiz afrikadan esen çöl rüzgarlarının etkisinde durmadan bunu duyduk ama genelde hep böyle geçen kışlarda en son bir bomba patlamış.O tekerleğin lastiği patlasın artık yeter
Gfs uzun vadede azoru avrupanin icine oturtturmuş.taşlar yavaş yavaş yerine oturacak inşallah
Arkadaşlar herkese merhaba, yıllar sonra zoraki kayıt olduğum wowtürkiyeden bende kopmuş bulunmaktayım. Serkan beye yapılan haksızlıklar üzerine kayıt yapmıştım ve şuanda en doğru olanı eminim bizler için Serkan bey yaptı kendisine teşekkür eder bundan sonraki yayın hayatında başarılarının devamını dilerim. Ayrıca değerli dostları da burada görmek güzel bir tek Emin beyi görmedim oda aramıza katılır umarım onunda bizleri heyecanlandıran tutumu gerçekten güzeldi aynı şekilde burada devam etmek dileğiyle. Hepinize selam ve saygılarımı iletiyorum..
Serkan bey süre azaldıkça biz kar severlerin umutlarıda azaliyor sizce kar almak için ne kadar zamanımız kaldi? Yani bu kisi bitimeden gorebilcekmiyiz diyagramlara artik bakamaz oldum :/
Ay sonu sistemi icin ne zaman tamam mi devam mi deriz? Sizden belki surekli tarih istiyoruz ancak burada herkes agzinizdan cikcakla 2 guze kelimeye bakiyor
(02-10-2018, 02:05 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar herkese merhaba, yıllar sonra zoraki kayıt olduğum wowtürkiyeden bende kopmuş bulunmaktayım. Serkan beye yapılan haksızlıklar üzerine kayıt yapmıştım ve şuanda en doğru olanı eminim bizler için Serkan bey yaptı kendisine teşekkür eder bundan sonraki yayın hayatında başarılarının devamını dilerim. Ayrıca değerli dostları da burada görmek güzel bir tek Emin beyi görmedim oda aramıza katılır umarım onunda bizleri heyecanlandıran tutumu gerçekten güzeldi aynı şekilde burada devam etmek dileğiyle. Hepinize selam ve saygılarımı iletiyorum.. Hasan Bey hoşgeldiniz. Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Bir çok kişi bilmiyor,bulamıyor bizi Olsun, gelende gelmeyende sağolsun. (02-10-2018, 05:19 PM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel hava var yağışta var mis Olabilir. Canlı GFS, ECMWF Yorumlama sayfası açarım. (02-10-2018, 05:28 PM)Bursa1963 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey süre azaldıkça biz kar severlerin umutlarıda azaliyor sizce kar almak için ne kadar zamanımız kaldi? Yani bu kisi bitimeden gorebilcekmiyiz diyagramlara artik bakamaz oldum :/ Bu kış döneminde oluşan pattern bizi sıcak tarafta bıraktı. Bir yer soğuk ise bir yerde sıcak oluyor. Mevcut pattern bir kaç kere değişmeye zorlandı bu sene ama olmadı. Ümit kesmeye gerek yok artık. Ay sonu için hatta 17-18 inden sonra değişimler olacak inşaallah . İlerisi için bir ışık gördüğümde detaylı şekilde paylaşacağım.
Arkadaşlar hepinize merhaba, foruma eklenmiş olan forum kurallarını hepinizin bir kaç dakika ayırıp okumasını rica ederim, lütfen okuyalım ve uyalım. Saygılar..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, 69 Ziyaretçi |

birkaç obüs te oraya mı göndersek acaba