Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(05-28-2020, 11:36 PM)Antalyaspor1966 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağmur tam merkeze oturdu şimşek ve gökgürültüsünün ardı arkası kesilmiyor

resim

Kıskanıyorum vallahi kıskanıyorum Smile
Korkuteli yükseklerinde ve Saklıkent Kayak Merkezinde şu anda kar yağıyor. Şaka gibi Smile

Haziranın en azından yarısını kurtardık sıcak açısından yağış da güzel. Solar minimum da bu kışa belki etki eder ne dersin Serkan

Afyonkarahisar rakımı yüksek olan bölgelerde kar yağışı başlamış
https://twitter.com/Nowcasting_Turk/stat...41030?s=09

(05-29-2020, 12:19 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-28-2020, 11:36 PM)Antalyaspor1966 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağmur tam merkeze oturdu şimşek ve gökgürültüsünün ardı arkası kesilmiyor

resim

Kıskanıyorum vallahi kıskanıyorum Smile
Korkuteli yükseklerinde ve Saklıkent Kayak Merkezinde şu anda kar yağıyor. Şaka gibi Smile

Bende inanamıyorum ve böyle bişeye ilk kez tanık oluyorum. Antalya merkez bile 12 derece şuan 
resim

Akdeniz bölgesinde  tahminlerinin üstünde yağış bırakabilir
resim

(05-29-2020, 12:22 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haziranın en azından yarısını kurtardık sıcak açısından yağış da güzel. Solar minimum da bu kışa belki etki eder ne dersin Serkan

Bu sene böyle.

Evet Sıcak ataklar gelecek ama uzun süreli değil. Hemen peşinden yağış ve rahatlatıcı bir serinlikte gelecek.

Haziran normaller hatta bir miktar altında sıcaklık ortalaması ile biter.

Kışı konuşmak için şu an erken. Ancak bazı etkenler ışık tutuyor solar minimumda solar maksimumda bu etkenlerden biri.

Bugün İstanbul'un özelikle Avrupa yakası ve boğaz çevresinde yağmur geçişleri etkili olacak
http://images.meteociel.fr/im/4321/anim_twc0.gif

Gfs iyi vermiş ecmwf daha az yağış bekliyor.

Sıcaklıklar adım adım artacak lokal yağışlar da buna eşlik edecek. Ancak Haziran ilk 10 gün yüksek bir sıcaklık görünmüyor

resim
BS1963

(Son Düzenleme: 05-29-2020, 01:25 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Başlıyoruz
Şimşek yıldırım ufak taneli doluyla birlikte geliyor
resim
resim

Anadolu yakası henüz günlük güneşlik.

Aksiyonu bekliyoruz.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi