Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Dolu ihtimali azda olsa var. İhtimal gerçekleşirse çok iri şekilde olmaz

Iki ay sonra sayfada aynı anda birçok insan görebildik. Demek ki iki aydır havada hiçbir kayda değer aksiyon olmamış. İnşallah bol aksiyonlu, doğal afetten uzak sistemler yaşarız.

(05-02-2020, 11:57 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-02-2020, 11:10 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Demin yaprak kımıldamazken bir anda fırtına cıktı resmen Gaziosmanpaşa'da.

Serkan abi normal bir durum mu bu, şuanda yaşadığımız beklenmiyordu sanırım öyle değil mi..

Aslında bekleniyordu tek sıkıntı ne kadar etkili olacağıydı. Tolerans aralığı fazlaydı.

Rüzgarın aniden kuvvetlenmesi aşağı çöküşle alakalı. Yükselen havanın aşağı  hareketi var. 

Kararsızlık yağışlarında Dikey ve Düşey hız kuvvetli olur.

Serkan abi radara baktığımızda yağış biraz daha devam edecek gibi duruyor bu konuda ki tahminin nedir acaba..
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Enginist, MaxZero, Snowsedat, snowserkan

(05-03-2020, 12:03 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Iki ay sonra sayfada aynı anda birçok insan görebildik. Demek ki iki aydır havada hiçbir kayda değer aksiyon olmamış. İnşallah bol aksiyonlu, doğal afetten uzak sistemler yaşarız.

Soner kardeşim sana katılıyorum, eğer havada bir aksiyon varsa burada her daim zevkle takip eden takipçi arkadaşlarımız olacaktır.

Hava olayları sadece Kar yağışıyla alakalı değil bunu bir çoğumuz biliyoruz ve her hava değişimin de beni heycanlandırdığı gibi bir çok arkadaşımızı da heycanlandırıyordur diye düşünüyorum.

Işte oyuzden bu ekibi ve takipçilerini seviyorum.
Iyiki varsınız sevgili dostlar..

(Son Düzenleme: 05-03-2020, 12:27 AM, Düzenleyen: Snowtime.)

resim

resim

Fena patladı balkondan çektim. Resmen gece, gündüz oldu.
Kar Mutluluktur 

(Son Düzenleme: 05-03-2020, 12:38 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(05-03-2020, 12:17 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi radara baktığımızda yağış biraz daha devam edecek gibi duruyor bu konuda ki tahminin nedir acaba..

Evet Hasanım bir müddet daha devam eder özellikle And yakasında. 

Bunun için sat24.com adresindeki bulut hareketlerine bakmanı tavsiye ederim. 

Bu tür sistemlerin aniden belirme gibi bir huyu olduğu için en doğrusu uydudan takiptir.

(Son Düzenleme: 05-03-2020, 12:40 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(05-03-2020, 12:33 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-03-2020, 12:17 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi radara baktığımızda yağış biraz daha devam edecek gibi duruyor bu konuda ki tahminin nedir acaba..

Evet Hasanım bir müddet daha devam eder özellikle And yakasında. 

Bunun için sat24.com adresindeki bulut hareketlerine bakmanı tavsiye ederim. 

Bu tür sistemlerin aniden belirme gibi bir huyu olduğu için en doğrusu uydudan takiptir.

Tahminlerin ve tavsiyen için teşekkür ederim abim eksik olma..
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, MaxZero, Poyraz, snowserkan

(Son Düzenleme: 05-03-2020, 12:57 AM, Düzenleyen: AZOR.)

(05-03-2020, 12:26 AM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

resim

Fena patladı balkondan çektim. Resmen gece, gündüz oldu.

Şahane yakalamışsınız like-beğeni

Estofex Trakya ve İstanbul için  1 derecede uyarı yaptı
Super hücre oluşumu için sinyaller var yoksa yanılıyormuyum Serkan bey
resim

(05-03-2020, 01:01 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Estofex Trakya ve İstanbul için  1 derecede uyarı yaptı
Super hücre oluşumu için sinyaller var yoksa yanılıyormuyum Serkan bey
resim
Evet estofex super hucre olabilir dedi. Serkan abi analizini merakla bekliyorum.

Konuyu Okuyanlar:
12 Ziyaretçi