| |
İyi aksamlar hayirli iftarlar üstadlarim akom istanbul icin fırtına ve yagmur uyarisi yapti fakat hicbir meteoroloji sitesinde fırtına uyarisi yol ruzgar sakin firtina uyarisina bir yoruö yapabilirmisiniz ustadlarim tesekkurler
(05-01-2020, 07:41 PM)ferhatkaptan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi aksamlar hayirli iftarlar üstadlarim akom istanbul icin fırtına ve yagmur uyarisi yapti fakat hicbir meteoroloji sitesinde fırtına uyarisi yol ruzgar sakin firtina uyarisina bir yoruö yapabilirmisiniz ustadlarim tesekkurler Bu uyarıyı kim neye göre yaptı bilemem. Fakat böyle bir ihtimal yok. Sadece İstanbul için değil neredeyse yurdun hiç bir noktasında fırtına değerinde bir rüzgar beklentisi yok. Hayırlı geceler,
Yağış esnasında kısa süreli ve oraja bağlı bir rüzgârdan (ki fırtına diyemeyiz) bahsediyor olabilir mi acaba? 5-10 dakika süren 20-25 knot (50-55 km) hıza ulaşabilen bir rüzgâr olabilir diye düşünüyorum.
Acaba cumartesi icin neler gorucez. Her gecen gun oraj olusumlari merkeze daha cok yaklasiyo.
(05-01-2020, 10:40 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-01-2020, 07:41 PM)ferhatkaptan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi aksamlar hayirli iftarlar üstadlarim akom istanbul icin fırtına ve yagmur uyarisi yapti fakat hicbir meteoroloji sitesinde fırtına uyarisi yol ruzgar sakin firtina uyarisina bir yoruö yapabilirmisiniz ustadlarim tesekkurler gazetede okumuştum üstadım cevabınız için cok tesekkürler
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz,
Bulunduğum yerde (Küçükyalı) hava açık ve güneşli ama kuzeyden tepe noktası oldukça yüksek, dağ gibi bulut kümesi yaklaşıyor.
Maalesef kıyıya doğru yaklaşamıyor bulutlar.
Bir şey engelleme yapıyor sanki. Serkan beyin bahsettiği durum sanırım.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 7 Ziyaretçi |