Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(04-05-2020, 05:17 PM)ferhatkaptan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi gunler ustadlarim istanbul kagithane icin ruzgar durumu ne zaman son bulur hava durumu siteleri birbirini tutmuyor hangisine inanacagimizi sasirdim tesekkurler

8 nisandan sonra zayıflıyor
https://images.meteociel.fr/im/8560/anim_dnf7.gif

Tsekkurler azor ustadim
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Snowsedat, snowserkan

Hava güneşli ama halen ciddi rüzgar var, rüzgar hızı ne zaman kesiliyo üstadlar?
  Beğenenler:
  • Burak1980, snowserkan

(04-07-2020, 02:17 PM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hava güneşli ama halen ciddi rüzgar var, rüzgar hızı ne zaman kesiliyo üstadlar?

Birden kesilmiyor da kademeli şekilde azalarak etkisini kaybedecek.

Bugün 50 km esiyor ise; Yarın 35km, Perşembe 20 km şeklinde azalan şekli ile devam edecek.

(04-07-2020, 04:05 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-07-2020, 02:17 PM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hava güneşli ama halen ciddi rüzgar var, rüzgar hızı ne zaman kesiliyo üstadlar?

Birden kesilmiyor da kademeli şekilde azalarak etkisini kaybedecek.

Bugün 50 km esiyor ise; Yarın 35km, Perşembe 20 km şeklinde azalan şekli ile devam edecek.

Teşekkürler sn. Snowserkan

(Son Düzenleme: 04-08-2020, 12:23 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Bu başlığı geçici olarak kilitliyoruz. 
2020 Ekim- Kasım ayına kadar Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar başlığından devam edeceğiz.

2020-2021 Kışının geçtiğimiz son 3 kışla kıyaslama dahi yapılamayacak kadar iyi geçeceğini tahmin ediyorum.
Nedenlerini ise zamana yayarak forumda anlatacağız inşallah.

2020 İlkbahar ve Yaz dönemi her birimiz için hayırlı, uğurlu ve sağlıkla geçsin inşallah.

Son sözümüz Başlığa; 6-7 Ay sonra görüşmek üzere. Sakın ha!! Kaybolma bir yere..

Başlığı açıyoruz.

Hayırlı bereketli bir kış sezonu olmasını diliyorum.

Hayırlı olsun, inşallah özlediğimiz, hayal ettiğimiz çok güzel bir kış sezonu geçiririz.

Hayırlı olsun, bu kış mevsiminde, bolca siklonik kar göreceğiz.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Enginist, kral, snowserkan, ThunderSnow, Xooner

Hayirlisi olsun ozledigimiz bekledigimiz mevsim geliyor KAR TAHMINLERI sayfamizda acilmis Guzel bol yagisli bol karli bir kis olmasi temennileriyle

Konuyu Okuyanlar:
efe90, pcz2013, 30 Ziyaretçi