| |
(03-13-2020, 08:55 AM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun abi Allah bu mübarek günün hürmetine tüm hastalara bir çare bekleyenlere şifa versin Hayırlı Cumalarınız olsun. (03-13-2020, 09:03 AM)adakar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey geçmiş olsun, size ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Allah (CC), tüm insanlığın içinde bulunduğu bu ağır travmaya da acil şifalar nasip etsin İnşaallah. Teşekkür ederim. Genel olarak mevsim geçişlerinde bu tür grip salgınları hep olmuştur ve olacaktır. Bundan dolayı dikkatli olmak önceden önlem almak gerekiyor. Kolay kolay hasta olmam ancak son dönemde yaşadığım durumlar benimde bağışıklık sistemimi zayıflattı ve metabolizma çöktü. Tekrarlıyorum; Önlemlerinizi şimdiden alın lütfen. ALLAH hepinizin Cumasını mübarek, sağlığınızı güçlü kılsın. ALLAH'a emanet olun.
Geçmiş olsun abi, hayırlı şifalar diliyorum. Okulların tatil olması koronadan çok senin yaşamakta olduğun hastalığın benzerlerine karşı bir önlem oldu bence. En tehlikeli havalar geliyor. Mevsimsel alerjiler, soğuk dalgalanmalari, doğru kıyafet seçimi zorlukları, sabah 5 öğle 25 akşam 15 derece. Çok dikkatli olmak gerekiyor.
(03-13-2020, 09:16 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-13-2020, 08:55 AM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun abi Allah bu mübarek günün hürmetine tüm hastalara bir çare bekleyenlere şifa versin Hayırlı Cumalarınız olsun. Çok geçmiş olsun Serkan bey kendinize dikkat edin Allah acil şifalar versin Bu arada ben 51 yasındayım ve bu yasıma kadar hiç grip olduğumu hatırlamıyorum yinede Allah hepimizi hastalıklardan özelliklede şu son günlerde çıkan KORANAVİRÜSten tum herkesi korusun
(03-13-2020, 08:51 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan KARdeşim, büyük geçmişler olsun, ALLAH acil şifalar versin...Yinede dikkat et kendine...Önümüzdeki dönem haliyle daha sıkıntılı olacak gibi duruyor....
Geçmiş olsun Serkan Bey , Allah acil şifalar versin size ve şifa bekleyen tüm hastalara ...
Geçmiş olsun Serkan bey herkese hayırlı cumalar olsun sağlık lı sıhhatli kalın
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Barbegazi, Əspəranza34, hacimuratt, mehmet karsever, Poyrazkarayel, sirgalton, 64 Ziyaretçi |