Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 03-13-2020, 09:18 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(03-13-2020, 08:55 AM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun abi Allah bu mübarek günün hürmetine tüm hastalara bir çare bekleyenlere şifa versin Hayırlı Cumalarınız olsun.

(03-13-2020, 09:03 AM)adakar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey geçmiş olsun, size ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Allah (CC), tüm insanlığın içinde bulunduğu bu ağır travmaya da acil şifalar nasip etsin İnşaallah.
Hepimizin günü aydın, Cuması mübarek olsun.

Teşekkür ederim. 

Genel olarak mevsim geçişlerinde bu tür grip salgınları hep olmuştur ve olacaktır. 
Bundan dolayı dikkatli olmak önceden önlem almak gerekiyor. 

Kolay kolay hasta olmam ancak son dönemde yaşadığım durumlar benimde bağışıklık sistemimi zayıflattı ve metabolizma çöktü. 

Tekrarlıyorum; Önlemlerinizi şimdiden alın lütfen.

ALLAH hepinizin Cumasını mübarek, sağlığınızı güçlü kılsın.
ALLAH'a emanet olun.

Geçmiş olsun Serkan bey Allah acil şifalar versin
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, snowserkan

(03-13-2020, 09:21 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun Serkan bey Allah acil şifalar versin

Sağol Varol Erdoğan bey kardeşim. 
Sizlerde dikkat edin kendinize.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL

Geçmiş olsun abi, hayırlı şifalar diliyorum. Okulların tatil olması koronadan çok senin yaşamakta olduğun hastalığın benzerlerine karşı bir önlem oldu bence. En tehlikeli havalar geliyor. Mevsimsel alerjiler, soğuk dalgalanmalari, doğru kıyafet seçimi zorlukları, sabah 5 öğle 25 akşam 15 derece. Çok dikkatli olmak gerekiyor.
  Beğenenler:

(03-13-2020, 09:16 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-13-2020, 08:55 AM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun abi Allah bu mübarek günün hürmetine tüm hastalara bir çare bekleyenlere şifa versin Hayırlı Cumalarınız olsun.

(03-13-2020, 09:03 AM)adakar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey geçmiş olsun, size ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Allah (CC), tüm insanlığın içinde bulunduğu bu ağır travmaya da acil şifalar nasip etsin İnşaallah.
Hepimizin günü aydın, Cuması mübarek olsun.

Teşekkür ederim. 

Genel olarak mevsim geçişlerinde bu tür grip salgınları hep olmuştur ve olacaktır. 
Bundan dolayı dikkatli olmak önceden önlem almak gerekiyor. 

Kolay kolay hasta olmam ancak son dönemde yaşadığım durumlar benimde bağışıklık sistemimi zayıflattı ve metabolizma çöktü. 

Tekrarlıyorum; Önlemlerinizi şimdiden alın lütfen.

ALLAH hepinizin Cumasını mübarek, sağlığınızı güçlü kılsın.
ALLAH'a emanet olun.

Çok geçmiş olsun Serkan bey kendinize dikkat edin Allah acil şifalar versin
Bu arada ben 51 yasındayım ve bu yasıma kadar hiç grip olduğumu hatırlamıyorum yinede Allah hepimizi hastalıklardan özelliklede şu son günlerde çıkan KORANAVİRÜSten tum herkesi korusun
  Beğenenler:

(03-13-2020, 08:51 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

22 23 Mart'tan itibaren beklenen soğuk hava dalgası Diyagramlarda varlığını sürdürüyor.

Gfs modelinin sunduğu senaryo (Ana senaryo) en sıcak senaryo. 
Diğer senaryoların çoğu - 5 ve altında kümelenmiş. 

Yaşanacak olan soğuk dalgalar geçmişte de Mart ve Nisan aylarında bir çok defa yaşanmıştır. Bundan dolayı anormal bir durum olarak algılanmamalıdır. 

İçinde bulunduğumuz mevcut şartlarımız yaşanacak olan soğuk dalgaların sonucunda daha da anormal ve panik havasına neden olabilir. 

Ağır grip vakalarının yaşanması kaçınılmaz olacaktır. 
Ani sıcaklık dalgalanmaları hastalığında tetikleyicisi olarak karşımızda tehdit olarak durmaktadır. 

Bu durumda hastaneler dolup taşacak ve panik durumu da artacaktır. 

Konu dışı olarak söyleyeceğim şeyler; 5 gündür influenza virüsü ile uğraştığımdır. 
İnfluenza daha evvel domuz gribi olarak ün salan meşhur, gaddar, adi, Süründüren ama öldürmeyen sadece ölümün kıyısına kadar getiren bir salgındı.

Aynen yaşadım bunları ve hala tam olarak iyileşemediğim gerçeği ile başbaşayım. 
Tedavilerimize devam ediyoruz atlatacağız inşallah. 

Aman dikkat edin çok fena bir durum. Kimsenin yaşamasını canı gönülden istemem.

Serkan KARdeşim, büyük geçmişler olsun, ALLAH acil şifalar versin...Yinede dikkat et kendine...Önümüzdeki dönem haliyle daha sıkıntılı olacak gibi duruyor....

Geçmiş olsun dostum
  Beğenenler:
  • snowserkan

Geçmiş olsun Serkan Bey.
  Beğenenler:
  • snowserkan

Geçmiş olsun Serkan Bey , Allah acil şifalar versin size ve şifa bekleyen tüm hastalara ...
  Beğenenler:
  • snowserkan

Geçmiş olsun Serkan bey herkese hayırlı cumalar olsun sağlık lı sıhhatli kalın
  Beğenenler:

Konuyu Okuyanlar:
тaяaηтυℓa, 50 Ziyaretçi