| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Hasan_iSTANBUL, kral, snow41, Snowsedat, volkan34tr
Gercekten oyle bu saatten sonra yagacak olan kar bereket yerine zarar getirir butun kis boyunca kar yagsin diye bekledik ama hersey zamaninda ve kararinda guzel
@snowserkan merhaba. Kocaeli de yaşıyorum ama ara ara kastamonu ve boluya da gidiyorum. Sıcaklık önümüzdeki dönenmde 0 derecelere yaklasırmı buralarda? Kış lastiklerini değişicem sizin cevabınıza göre. Teşekkrüler.
(03-07-2020, 10:00 AM)Emreakc1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan merhaba. Kocaeli de yaşıyorum ama ara ara kastamonu ve boluya da gidiyorum. Sıcaklık önümüzdeki dönenmde 0 derecelere yaklasırmı buralarda? Kış lastiklerini değişicem sizin cevabınıza göre. Teşekkrüler. Merhaba Emre, Mart ayının son 10 günü ülkenin bir çok noktasında kar yağışları göreceğiz gibi duruyor. Bahsetmiş olduğun alanlar da hem kar yağışını görecek hemde sıcaklıklar 0 derece ve yer yer altında değerleri görebilecek. Şimdilik böyle bir olasılık var ve bu olasılık giderek kuvvetli bir hale dönüşüyor. Vade uzun ve biz takip edeceğiz.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Emreakc1, gececi, Hasan_iSTANBUL, kral, Memoli86, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon,
Ayın 20'sinden itibaren PV zayıflamıyor ancak yer değiştiriyor.
Batıda ısınma alanı var ve genişliyor. ![]() PV Vektörel hareketi de EP-Flux'a yansımış. Polar Vorteks alt seviyelere çekilirken birazda bozuluyor tabi. Bahar boyunca ve yazın sık sık bu hareketleri göreceğiz.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, gececi, Hasan_iSTANBUL, kral, Memoli86, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon,
Vade uzun değişimler olacak haliyle. Biz bu sistemin yinede hertürlü ihtmalleri gözönünde bulundurup izlemeye devam edeceğiz. AO ve NAO bu konudaki ısrarını sürdürüyor.Buna bu sabah itibarıyla diyagramlarda eklendi. Tabiiki birçok arkadaşımız Şubattan beklenmeyen hareketleri gördüğünde haliyle umutlarını bir başka bahara bıraksada, bu ben ve benim gibi düşünenler için geçerli değil....Şunu hiç unutmayızki, atmosfer kaotiktir ve ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Bizler atmosfer hareketlerine ilgi duyan ve bitmeyen bir KAR sevdasının onulmaz neferleriyiz. Bizlerde umut asla tükenmez.Bu konudaki haklılıklarımıza birçok kez şahitlik edenler vardır.Şu günlerdeki güneşli ve ılık hava şartlarına asla güvenmeyiniz, bunun heran değişebileceği bir coğrafyada yaşamakdayız. Aslında içinde bulunmakda olduğumuz günler başlıbaşına tam bir hastalık havalarıdır, dikkati elden bırakmayınız. Diyagramlar bugün yeniden sistem umutlarını yukarı seviyelere çekiyor. Şimdi asıl önemli olan AO nun negatifliğini koruması ve NAOnun şuandaki endeks değerlerinin değişmemesi en önemli beklentimiz...Değişimleri ve gelişmeleri izliyoruz....bilgilendirmeler yapılır....
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Memoli86, Mustafa Torun 0834, Poyraz, Seko, snow41, Snowsedat, themuslim
Ao naoya göre istanbul bu görünen sistemin ucundan alır istenen düzeye inmiyor ao ve nao nötre ve az altına inmesi lazım bu şartlarda sistemcikcik anca olur.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, kral, Poyraz, seckin.yalcinkaya, Seko, Snow Gökhan, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Hasan_iSTANBUL, kral, Poyraz, Snowsedat, snowserkan
Çiftçi mi kaldı ülkede de zarar görsün canım kardeşim senin gibi düşünceli planlı programlı insanlar olsun herşey birtarafa sırtımız yere gelmez .Yinede çilekeş çiftçiyi hatırlattığın için çok teşekkür ediyorum ağzına sağlık..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, aoy, hacimuratt, REALSHADOW, 74 Ziyaretçi |