| |
Doğru düzgün kar yağmadan 3. kışı da bitirmek üzereyiz. Bu kasar kötü bir 3 sene hatırlamıyorum?
gelmiş geçmiş en kötü kışlardan birini geride bıraktık. umarım sıcakları erken yaşamaya başlamaz, tadında bir bahar geçiririz.
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Perwella1977, Poyraz, snow41, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow
İçinde bulunduğumuz durumu kalpten kabul edecek ve ilerisi için ne istiyorsak isteyecek ve "Veren sensin, sen" diyeceğiz.
Bu sene yaşadığım dertler, uğraşlar ve hüzünlü meşgaleler oldu. Detaylı katılım sağlayamadım. Sizleri detaylı şekilde bilgilendiremedim. Tabiki henüz İstanbul'a Kar yağma ihtimali bitmiş değil. Bu ihtimal bittiğinde bu sayfayı da kapatırız. İnşallah seneye çok daha iyi görüntüler oluşur.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Babazilla, Bir Dost, Bluecities, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa,
Caniniz sagolsun Serkan bey ben ve diger arkadaslar forumu elimizden geldigince ayakta ve aktif tutmaya calistik sizin kadar olmasada amatorce paylasimlar yaptik ayin ortasindaki sistemden beklentiniz nedir onuda yazarsaniz seviniriz icinde bulundugunuz durumlardan dolayida yazamazsanizda yine caniniz sagolsun insallah seneye guzel bir kis yasariz Allah baska dert keder vermesin
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa,
Bahara yakisan bir gun gecirdik yarinda ayni 20 derecelerde ilik ve guzel bir hava var ancak bu tabiki boyle gitmeyecek onumuzde sicaklik dalgalanmalari yasayacagimiz bir Mart ayi var yarin ve carsamba gunu lodos var persembe gunu yagis geliyor
ISTANBUL 4 MART 1987 NİN YILDÖNUMÜNE ÖZEL GÖRÜNTÜLER
![]() ![]() ![]() ![]() Bu kışa Istanbul bu goruntuleri hatirlayarak bitirecek gibi 33 yil oncesi halen akillarimizda unutulmuyor
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Buzdelisi, Captmehmet, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa,
(03-02-2020, 04:10 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Caniniz sagolsun Serkan bey ben ve diger arkadaslar forumu elimizden geldigince ayakta ve aktif tutmaya calistik sizin kadar olmasada amatorce paylasimlar yaptik ayin ortasindaki sistemden beklentiniz nedir onuda yazarsaniz seviniriz icinde bulundugunuz durumlardan dolayida yazamazsanizda yine caniniz sagolsun insallah seneye guzel bir kis yasariz Allah baska dert keder vermesin Teşekkürler, Ay ortası ve devamında şöyle bir anomali görebiliriz.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Cino, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Kerimoglu, snowserkan, 18 Ziyaretçi |