| |
Mart başı sistemini bu göstermiş olduğum İzlanda a.b yüzünden kaçırıyoruz
Abd ye inen soğuklar dehset nerdeyse avrupa kıtası büyüklüğunde ne balli bir kıta bu abd öyle boyle her yıl.bir efsane alıyor.
Hayırlı geceler herkese 3 sene dir İstanbul da kar ve soğuk bakımından sınırda sistem ler aldık bana bu yaşadığımız 1993 ten 2000 kadar 98 hariç kar yağışı almadı aynı olay 87 mart taki müthiş kış tan sonra 92 kışı na kadar yine aynisi oldu kar yağışları istenilen miktar da olmadı demek ki ısı adasıyla alakası yok bu bundan sonra İstanbul a kar yağışı olmayacağı anlamına gelmiyor dünya kendi iç dinami ile belli zaman lar da sıcak belli zaman da soğuk oluyor 4 senedir takip ediyorum kuzey Amerika devam lı polar vorteks parça lanmasından müthiş soğuk lar yakalıyor geçen sene new-york taki tayms nehri dondu bu devran 2021 den itibaren Allah ın izniyle bize dönecek ben yeni bir 1954 kışı yaşayacağımızı boğaz ın Karadeniz deki ve avrupa daki tuna nehri nin donacağını yakın gelecek te donacağını tahmin ediyorum sonuç Dünya devam lı kendini bir sıcak ve bir soğuk olarak yeniler insan oğlu nekadar doğa yı bozarsa bozsun Allah ın nizamı kıyamet e kadar devam eder bu benim kişi sel tahminim hayırlı geceler
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, kral, mehmet karsever, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Emirsiyahbeyaz,
snow41 kış bitti gelecek yılı düşünmeye başlayalım boşa hayal kurmayalım dostum malesef
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, Əspəranza34, snowserkan, 85 Ziyaretçi |