| |
Bu arada ayın 27 sinde ülkemizin batısında şiddetli lodos ve 19-20 derecelere yükselecek sıcaklıklar olacakki bu gelecek sistemi olumlu etkileyecekdir diye düşünüyorum.Lodos çok kuvvetli olacağından çatı uçmalarına karşı dikkatli olunmalı.... https://scontent.fada1-6.fna.fbcdn.net/v...e=5F021339
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, Kartat, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, snowserkan
Tamda 87 yilinin 4 mart sistemi boyle olmustu 3 mart gunu 20 dereceye dayanan sicaklik ertesi gun ise kar firtinasi ve efsane sistem neden tekrari olmasin bekleyip gorecegiz
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, KardanadamEmin, mehmet karsever, Snowsedat
(02-22-2020, 02:41 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu yorumdan , sezonu kapatalım diyebilirmiyiz üstat?(02-22-2020, 02:24 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: vortex 8 mart tarihi itibari ile bölünmeye karar verdi ve amerika kıtasına tüm gücüyle vurmaya hazırlanıyor bu sinoptikle
(02-22-2020, 06:39 PM)Gürkan78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-22-2020, 02:41 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu yorumdan , sezonu kapatalım diyebilirmiyiz üstat?(02-22-2020, 02:24 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: vortex 8 mart tarihi itibari ile bölünmeye karar verdi ve amerika kıtasına tüm gücüyle vurmaya hazırlanıyor bu sinoptikle Mesajlarladan bu kısmından bunu anlamışsınız olabilir. Birkaç sayfa geride kendisi aynı zamanda kış için beklentilerimiz bittiğinde "bu başlığı" kitleriz de demiştir. Bu başlık da açık olduğuna göre?
Bu basligin kitlenmesi icin bence daha 1 ay var mart 21 i gormemiz lazim 21 marta kadar hele ki mart ayi butun surprizlere acik bir ay
Barajların doluluk oranı da parlak değil. En azından bol yağmurlu bir bahar geçirelim. Yoksa yazın susuz kalacağız.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, snowserkan, 15 Ziyaretçi |