| |
20-24 Şubat tarihinde yağışlı ve soğuk sistemimiz
Var Akdeniz'de sıkıntılı bir süreç olacak iç kesimlerde güzel kar var http://images.meteociel.fr/im/159/anim_fig7.gif http://images.meteociel.fr/im/1299/anim_wib4.gif Toplam yağış
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Beatum, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Keremburada, mehmet karsever, Poyraz, snow41, Snowsedat, succinct
GFS de aysonu ve Mart ilk hafta için sistem hazırlıkları başlamış ama bu şimdilik yetersiz, güçlenmesi gerekiyor. Sanıyorum önümüzdeki güncellemelerde bunu görebiliriz.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Beatum, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kartat, kral, mehmet karsever, OfluMevlüt, Poyraz, snow41, Snowsedat
(02-18-2020, 08:49 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli arkadaşlar, Serkan Bey'in bir yakınının sağlık durumu maalesef bir hayli kötü. Serkan Bey nerede diye soruluyor, haklısınız. Kendisinin buraya durumunu yazabilecek durumu bile yok. Anlayışınız için teşekkürler. Rabbim şifa versin, çok geçmiş olsun.
Eeee gelen ay Mart ayi butun surprizlere açik bir ay kar firtinalarida olur bahar havalarida olur ancak mart ayi basindaki sistemin kar firtinali olmasi yonunde dusuncemiz
Bu arada az once disarda bazi agaclarin cicek actigini gordum
Bakın diyagrama ondada gözle görülür düzelmeler var. Sistemi görüyor ve yavaştan indirmeye başlamış. AO da nötrden hafif pozitife hareket halinde, NAO ise bu sefer gayet iyi nötre inmiş ve o çizgide ilerliyor. Bütün bunlar sistem ihtimallerinin sürdüğüne işarettir...haftasonuna doğru modellerin beklediğim seviyeye ulaşacağını düşünüyorum.Takibe devam...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat
Dün gece rüyamda kar küreme aracı sürüyordum,en son hanım yastıkla vurarak uyandırdı beni gözümü açtığımda yeter artık diye isyan ediyordu bana hanımın bana bakışları değişti ? eyy rabbim yağdır şu karı görelim yoksa kafayı yemek üzereyim .
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 31 Ziyaretçi |