| |
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa,
Gfs akşam güncellemesi
Yavaş yavaş toplanalım beyler bayanlar çetin kış koşullarına hazır olun diyor sinoptikler http://images.meteociel.fr/im/1689/anim_mfw4.gif http://images.meteociel.fr/im/4888/anim_rsu1.gif
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa,
Ao nao bugünkü hali düne göre bozuk bu şekilde olursa sistem düzgün gelmeyebilir riskli durum söz konusu yarına değişir zaten bugünkü tabloyu yorumladım sadece panik yok.
HAZIROL TÜRKİYE....Ayın 24 ünden sonra soğuklar uzun bir süre bizlerle vakit geçirmeye, yatılı geliyor...Eeee ne demiştik? Uzun vadede tahmin bizim işimiz....bu modeller birkaç güne daha ne snoptikler, neler gösterecek, bekleyip göreceğiz...Hadi hayırlısı..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa,
3 senedir bütün görünen sistemler tarih yaklaştıkça sınır sistem oldu gwrek istanbul gerek marmara için. hayırlısı
Haklısın kardeşim. Ama bizim işimiz takip etmek, kovalamak ve heyecanını yaşamak, yaşatmak. Elimizden geldiğince burayı canlı tutup insanlara mutluluk aşılamaya çalışıyoruz. Hayatta insanı mutlu eden karşılıksız, çıkarsız, saf, temiz ve el değmemiş kaç tane güzellik var ki.. Biz bu güzelliğin takipçileriyiz. Gelse de gelmese de peşinden koşmaya devam edeceğiz. Rabbim bir gün verecektir elbet. Biz o gün orada hazır ve mutlu şekilde bekliyor olmalıyız.
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa,
KARSEVERLİK bambaska birsey hani derler ya anlatilmaz yasanir Kar yagmadan saglam kar yagisi olmazsa KARSEVER tatmin olmaz iste bu ay sonu sistemini buyuk bir merak ve ozlemle bekliyoruz hayirlisiyla gelir kar hasretimizi bitirir
Beğenenler:
• Beatum, Burak1980, Captmehmet,
Moderatör notu : Burak Bey üslubunuz çok güzel, incitecek veya rahatsız edecek bir yazı değil yazınız. Lakin buradaki sinerji ve amacın ne olduğunu tam olarak bilemiyor olabilirsiniz diyerek not düşerek yazınızı kaldırmak durumunda kaldım, kusura bakmayınız. Anlayışınız için teşekkürler.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, pcz2013, 25 Ziyaretçi |