Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gfs akşam güncellemesi
Evet başlıyoruz yeter bu kadar dinlendiğimiz Big Grin
http://images.meteociel.fr/im/5259/anim_xwo3.gif

Şubat 18 mi Mayıs 18 mi anlamadım ama 18 inde ısınma kesin 20 derece ve üzeri sıcaklık ölçülebilir gerçi -5 e inen senaryo da var +18 i zorlayan neyse sağlık olsun önemli olan 22 23 sonrasıdır öncesi hikaye.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Snowsedat

Arkadaşlar ne KIŞ bitirmesi yav, kim yada kimler bitiriyor KIŞI? Bırakın bu işleri..Burası KAR tahminleri forumu, lütfen bu tip düşünenler burada gereksiz yere vakit harcamasınlar, burayı gereksiz yere meşgulde etmesinler. Buradaki KAR severlerin moral ve maneviyatlarını kırmasınlar. Yaşanılan sistemden sonra bir süre mola verecek atmosfer, ayın 20 sinden sonra tekrar KIŞ şartlarına dönecek. Heleki aysonunda ve Mart ayının ilk haftası için beklediğim sistem hala gözkırpıyorken....Yakında diyagramlarda ve modellerde bu söylediğim hepsi yansıyıp, herkes görecek. Şimdilik lodoslu, güneşli ve ılık gidecek havaların tadını çıkaradurun... thumbsup thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 02-10-2020, 09:10 PM, Düzenleyen: Emreitsa.)

(02-10-2020, 08:07 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs akşam güncellemesi
Evet başlıyoruz yeter bu kadar dinlendiğimiz Big Grin
http://images.meteociel.fr/im/5259/anim_xwo3.gif

Katılıyorum Erdoğan bey. Sayfaları model görüntüsüz bırakmayalım. Ben hiç anlamıyorum ama model varsa bişeyler olduğu kesin gibi geliyor   thumbsup

Emin abiyi de es geçmiyim o da olmasa ne yaparız Smile

(02-10-2020, 09:04 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ne KIŞ bitirmesi yav, kim yada kimler bitiriyor KIŞI? Bırakın bu işleri..Burası KAR tahminleri forumu, lütfen bu tip düşünenler burada gereksiz yere vakit harcamasınlar, burayı gereksiz yere meşgulde etmesinler. Buradaki KAR severlerin moral ve maneviyatlarını kırmasınlar. Yaşanılan sistemden sonra bir süre mola verecek atmosfer, ayın 20 sinden sonra tekrar KIŞ şartlarına dönecek. Heleki aysonunda ve Mart ayının ilk haftası için beklediğim sistem hala gözkırpıyorken....Yakında diyagramlarda ve modellerde bu söylediğim hepsi yansıyıp, herkes görecek. Şimdilik lodoslu, güneşli ve ılık gidecek havaların tadını çıkaradurun... thumbsup thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Emin bey döktürmüşsünüz yine sizde olmasaniz bu guzel paylasimlari goremeyecegiz ve adiniz gibi emin ve israr ettiginiz modellerde bire bir geldiler hayirlisi diyelim guzel bir final olur insallah

Şubat 20'den itibaren kuvvetli bir sistem var.
Yakında detaylandırırız.

Ve Serkan beyden beklenen açiklamada geldiyse demekki ciddi ciddi geliyor ozaman geri sayim baslasinmi
Serkan bey sanirim su an icin gorunen 22 - 23 gibi gelecek olan sistemi kasdediyorsunuz ve bu oldukca uzun bir sistem olacak gibi 10 gunluk sureyi kapsayacak gibi

(02-10-2020, 10:26 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ve Serkan beyden beklenen açiklamada geldiyse demekki ciddi ciddi geliyor ozaman geri sayim baslasinmi
Serkan bey sanirim su an icin gorunen 22 - 23 gibi gelecek olan sistemi kasdediyorsunuz ve bu oldukca uzun bir sistem olacak gibi 10 gunluk sureyi kapsayacak gibi

Ahmet bey, bu aralar çok yoğun bir tempo içerisindeyim.
Fırsat bulduğumda daha detaylı bakma fırsatım olacak inşallah.

Karadeniz aldı bunu da biz alalım. Smile

bu ikinci sistem zaten bize gelecek inşallah diyelim tabii diyagramlara baktığımda bunu açıkça görüyorum balkanlara doğru olan yerdeki diyagramlar daha aşağıda doğudaki yerler ise daha yüksek sıcaklıklar var.

Serkan bey pimi cektiniz ortaya bıraktınız.insallah sabırsızlıkla bekliyoruz.Yeterki gelsin nasılsa biz batı karadeniz olarak nereye inerse insin kıyısından köşesinden yararlanıyoruz.??
  Beğenenler:
  • Emreitsa, mehmet karsever, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
efe90, Əspəranza34, snowserkan, 87 Ziyaretçi