| |
Beğenenler:
• adakar, bulcelik, Captmehmet, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, sahinok, Serham79, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr, Xooner
zayıf bi kütle anadolu yakasına doğru iniyor biraz kar serpiştirebilir.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, Snowsedat
İstanbul'da geleneksel olarak kar yağma ayı Şubat sonu Mart başıdır. Aralık'ta kar zaten çok istisnai olarak yağar. Ocak'ta kar yağdı mı tam yağar, tam tipi olur ama nadir yağar. Geçmiş yıllara da özel olarak bakmak lazım, ama asıl beklentim Şubat sonu Mart başında. GFS'ye göre önümüzdeki günler Güney Avrupa sakin ve ılık gözüküyor.
Kıymetli üstadım Serkan bey
Beklenen 14-15 şubat sistemi ne durumdadır acaba ? Müsait olduğunuzda biz KAR severleri bilgilendirmenizi rica ediyorum. Şimdiden vereceğiniz bilgi için size teşekkürü borç bilirim.
Bahsettiğim ciddi nitelikteki aysonu sistemi gözkırpmaya devam ediyor. GFS, de sistemle ilgili ilk görseller geliyor. Bu sistem aslında görünürden daha etkin bir sisteme çevrileceğini düşünüyorum. Vorteksin hareketlerini, o tarihlerdeki Stratosfer durumu, Azorun ve İzlandanın alacağı konumları izliyoruz. Önümüzdeki günlerde daha belirginleşip AO ve NAO endekslerinde, diyagramlarda, MJO değerlerinde ve sonrasında modellerdede net olarak görüleceğini şimdiden önbilgi olarak paylaşıyorum....Zamanla üzerinde tartışacağımız bir sistem gibi görünüyor. Vade uzun olduğu için hertürlü olumlu,olumsuz değişimler olacaktır. Gelişmelere göre bilgilendirmeler yapılacaktır....
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Nil.Trabzon, Poyraz, Serham79, snow41, Snowsedat
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Nil.Trabzon, Poyraz, Snowsedat, succinct, Yasar34 |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 32 Ziyaretçi |