Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

23 25 benimdi 25 28 semindi 7rmem sana onu

1Kardanadam 

Torun la kar keyfi şükür Allah a kar gördük 
resim

Bağcılarda lapa lapa kar yağıyor, öğlen çekilmiyomuydu sistem, son sürprizler muhtemelen.

(02-08-2020, 03:02 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 23 25 benimdi 25 28 semindi 7rmem sana onu

Hiç heveslenme bradır, ben onların telif ücretlerini ödemişim, asıl ben 7rmem onu....boşuna üstüne yatma gardaş.... Smile thumbsup

Zaten iki sistem birleşmiş baksanıza Smile

1Kardanadam 

Merhaba arkadaşlar olumlu veya olumsuz konuşmlar gõrdüm hepimizin bir derdi varsa  oda burada kar herkes sabırlı olsun.Anadolu yakası ve Avrupa yakası boğaz hattı gõresel almakta an itibari ile akşam süpriz bekliyorum pazar õğle vaktine kadar umudumu kesmiyorum heycanla umut bakarsınız deniz etkisiyle dek gelir bir oturur vurduğu yeri pert eder gider bunu ben çok yaşadım arkadaşlar kar yok diyenler oluyordu ama dek hesabını meteorolojik veriler hesaplayamıyor kar seviyelerinde soğuk var bekleyip göreceğiz.Bu arada sibirya hareketli ekseni genişledi kış yeni başlıyor.          Ski

kağıthane seyrantepe tarafında seyir zevki olarak hala sakin sakin yağmaya devam ediyor
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, SALİH1, Snowsedat

Bahçelievler'de bildiğiniz tipi var. İnce ve çok yoğun bir tipi Big Grin

Emin kardeşime gelsin. Elde malzeme ile anca bunlar çıktı?

resim
resim

resim

Güncel İstanbul radarı dek oluşumu,dekler devam ediyor hava 0 derece hissedilen eklisi değerler, bu gece - 3 derece

Konuyu Okuyanlar:
pcz2013, Poyrazkarayel, 25 Ziyaretçi