| |
Kuzeyimizde kütleler oluşmaya başladı uzaktan geliyor uzaktan gelmesi iyi bence güçlenerek gelebilir hiza olarak boğaz hatti ve anadolu yakasına denk geliyor bakalım ne olacak
(02-08-2020, 02:51 AM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-07-2020, 04:51 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey 'in sözleri moralimi bozdu demek ki bu son sistem onu anlıyorum şahsen netarafındasın bilmiyorumda migros arkasıdna bişi yok
Kartal’sa hiçbirşey yok maalesef ?Hava açık. Gece doğru düzgün hiçbirşey yağmamış. Rüzgar sakin. Hava sıcaklığı da 0’ın üstünde.
Eee ne olacak şimdi. Aksiyon bitti mi Boğaz Hatti Avrupa (Sarıyer Tarabya) için? Daha fazlasını bekliyordum ama buna şükür. Yağacak dedim yanimdakilere gülmüşlerdi. Sonuç? yağdı mı? yağdı. Tahmin eden üstadlara sonsuz teşekkürler. Sistemlerin devamı da gelir de şöyle bata çıka karda yürürüz inşallah
1 saat içerisinde Sinanoba'dan Bayrampaşa (Megacenter) 'ya geçtim. Lokal yağışlar oldu. Sinanoba' da yağış yoktu ama araç - 2 gösteriyordu. Büyükçekmece, Beylikdüzü oldukça sakindi. Ispartakule'den itibaren orta yoğunlukta yağış var. Bayrampaşa'da yine aynı şekilde yağış var. Hava hala - 2
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, Burak1980, RadicaL, 88 Ziyaretçi |

artık bi uludag yolu gozuktu ama