Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Kuzeyimizde kütleler oluşmaya başladı uzaktan geliyor uzaktan gelmesi iyi bence güçlenerek gelebilir hiza olarak boğaz hatti ve anadolu yakasına denk geliyor bakalım ne olacak

Bahçeşehir’de de temposu düşse de yağış hiç durmadı.

(02-08-2020, 02:51 AM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-07-2020, 04:51 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey 'in sözleri moralimi bozdu demek ki bu son sistem onu anlıyorum şahsen

(02-08-2020, 02:31 AM)Trhero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: beeylikduzu bitti zaten 1 saatcık gorduk neyse onada sukur Smile artık bi uludag yolu gozuktu ama

Halen yoğun şekilde yağıyor! Beylikdüzü nde

netarafındasın bilmiyorumda migros arkasıdna bişi yok Big Grin

(Son Düzenleme: 02-08-2020, 05:40 AM, Düzenleyen: Enginist.)

Kucukyali yine tırt.

Araçların üzerinde ince zar gibi bir örtü o kadar. Sad

Kartal’sa hiçbirşey yok maalesef ?Hava açık. Gece doğru düzgün hiçbirşey yağmamış. Rüzgar sakin. Hava sıcaklığı da 0’ın üstünde.

Kadıköy’de de yerdeki tuz kadar kar yağmamış Smile

1Kardanadam 

Eee ne olacak şimdi. Aksiyon bitti mi Boğaz Hatti Avrupa (Sarıyer Tarabya) için? Daha fazlasını bekliyordum ama buna şükür. Yağacak dedim yanimdakilere gülmüşlerdi. Sonuç? yağdı mı? yağdı. Tahmin eden üstadlara sonsuz teşekkürler. Sistemlerin devamı da gelir de şöyle bata çıka karda yürürüz inşallah
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Xooner

1 saat içerisinde Sinanoba'dan Bayrampaşa (Megacenter) 'ya geçtim. Lokal yağışlar oldu. Sinanoba' da yağış yoktu ama araç - 2 gösteriyordu. Büyükçekmece, Beylikdüzü oldukça sakindi. Ispartakule'den itibaren orta yoğunlukta yağış var. Bayrampaşa'da yine aynı şekilde yağış var. Hava hala - 2

Gaziosmanpaşa da çok iyi tipi başladı arkadaşlar
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, kral, Ömer18

Bu kadar mı, bitti mi sistem ?  :/

Konuyu Okuyanlar:
Akın, Burak1980, RadicaL, 90 Ziyaretçi