| |
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, Karkarlütfen, Primavera, Snowsedat, Xooner
23,30 gibi çayımı yaptım camdan kar yağışını izliyorum. Allah sokak da kalanlara yardım etsin inşallah.
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Captmehmet, Emreitsa, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Karkarlütfen, meba3421, Primavera, Snowsedat, Xooner
Dışarı çıktım girdim tekrar çıkasım var. O kadar yoğun yağıyoki sokak lambasına bakamıyorum.
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Captmehmet, Emreitsa, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat
Şimdi yağışın en kuvvetli anı bumu anadolu yakasındayım pendikte yoğunluğu artacakmı ?
![]() ![]() ![]() Pendik Çamlık Mahallesi.. Rakım en az 200 metre. Site içinde araçlar ve çimenlere hatta yollara kadar beyazlık var.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, Erol Bıldırcın, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat, snowserkan, Yasar34
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, Erol Bıldırcın, gececi, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa, Erol Bıldırcın, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat, Yasar34
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, Burak1980, RadicaL, 91 Ziyaretçi |