| |
Arkadaşlar İstanbul genelinde kar yağışı öğle saatlerine kadar devam edecek. Biter mi, keser mi, azalır mı düşüncelerini silip tamamen tadını çıkarın. Vakit şükretme, eğlenme, sevinme ve tüm gamı derdi tasayı çöpe atma vaktidir.
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Aslan536, AZOR, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Karkarlütfen, kral, Nil.Trabzon, Primavera, Serham79, snowerhan, Snowsedat
Beğenenler:
• AZOR, Captmehmet, Emreitsa, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Primavera, snowerhan, Snowsedat, Zeynep
(02-08-2020, 12:45 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar İstanbul genelinde kar yağışı yarın öğle saatlerine kadar devam edecek. Biter mi, keser mi, azalır mı düşüncelerini silip tamamen tadını çıkarın. Vakit şükretme, eğlenme, sevinme ve tüm gamı derdi tasayı çöpe atma vaktidir. Yarın cephe çekilince özellikle Anadolu yakasında DEK ler devreye girer ve KAR aralıklı ve kısa, vurucu şekilde sürecek...
Beğenenler:
• adakar, aligungen, AZOR, Emreitsa, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Karkarlütfen, Keremburada, kral, Primavera, Snowsedat, Xooner
Hadi Arkadaslar nerde bu resim aticam yagsin soyle yapicam boyle yapicam diyenler, disarida muthis bir yagis var 2 saat once kizanlar tepki koyanlardan ozellikle foto istiyorum size bu ceza olsun
Babam öğleden sonra “ ben yağacağını hiç sanmıyorum “ diye moralimi bozuyordu ama biraz önce sıkı yağmaya başlayıp, yerler tutunca “ baaak nasıl kar yağıyor, yerler bile tutmuş şimdiden “ dedim, bir zahmet yerinden kalkıp, acaba der gibi ifadeyle pencereye geldi ve sonra bana diyor ki gel diğer odadan bakalım, ışık daha iyi, oraya gönderdi beni
Neyse efenim Beylikdüzü şahane bir yağış alıyor. Seyrine doyalım İnşaAllah. Çay mı yapsam acaba
❄️ Kar taneleri kadar güzel günler. ❄️
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Canberk, Emreitsa, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Karkarlütfen, Keremburada, kral, Primavera, Snowsedat, Xooner
![]() ![]() ![]() Pendik Çamlık Mahallesi...
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Beatum, Captmehmet, Emreitsa, gececi, hacimurat, Hasan, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, Primavera, Snowsedat, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, 117 Ziyaretçi |