| |
Bugün yagmur gormeyelim de yagisi full kar almaliyiz. Yaklasiyo artik. Istanbula hafifte olsa kutleler Karadeniz kiyilarinda gozuktu.
Yağış almaya ne zaman başlarız acaba serkan bey öngörünüz tahmininiz nedir acaba
Serkan abi olumsuz bir sey yok demi. Yagmur almamaliyiz. Inşallah her yagan kar tanesi tutar. İnşallah bütün yagisi kar olarak aliriz. 30 40 cm alabilseydik o kadar cok iyi olurdu ki. Dusey akimdan dolayı butun kar tutar bence
(02-07-2020, 08:58 AM)Tc coskun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağış almaya ne zaman başlarız acaba serkan bey öngörünüz tahmininiz nedir acabaÖğlen veya hemen sonrasında. (02-07-2020, 08:59 AM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi olumsuz bir sey yok demi. Yagmur almamaliyiz. Inşallah her yagan kar tanesi tutar. İnşallah bütün yagisi kar olarak aliriz. 30 40 cm alabilseydik o kadar cok iyi olurdu ki. Dusey akimdan dolayı butun kar tutar benceOlumsuz bir durum yok Ömer. İlk önce sıcak cephe girişi olacak bu cephenin geçişi 1 saat kadar sürer. Sıcak cephe ilk girdiğinde yağmur görülebilir fakat hızlı hareket edecek ve kısa sürede kar yağışı başlayacak. (02-07-2020, 09:20 AM)muratg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DEK oluşacak mı oluşmayacak mı öğleden sonra 3e doğru anlayabiliriz sanıyorum Önce cephe sisteminin girmesi lazım. Dek Oluşacaksada cephe geçişinden sonra oluşacak.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Beatum, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, muratg, Nuray,
(02-07-2020, 08:53 AM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün yagmur gormeyelim de yagisi full kar almaliyiz. Yaklasiyo artik. Istanbula hafifte olsa kutleler Karadeniz kiyilarinda gozuktu. Karadeniz kıyılarında şu anda gözüken kütleler, karaya gelmeden kaybolur. çünkü çok güçsüzler. Bu arada herkese Hayırlı Cumalar.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulgaristan'da son durum. Şu yağışı kaçırdık ya, ben hala buna yanıyorum
(02-07-2020, 09:28 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-07-2020, 08:58 AM)Tc coskun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağış almaya ne zaman başlarız acaba serkan bey öngörünüz tahmininiz nedir acabaÖğlen veya hemen sonrasında.
Sıcaklık şuan 5,3 derece mevki kavacık , akşam düşecek belki ama bu aradaki yükselmeden kimse vahsetmedi
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, efe90, 63 Ziyaretçi |