Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bugün yagmur gormeyelim de yagisi full kar almaliyiz. Yaklasiyo artik. Istanbula hafifte olsa kutleler Karadeniz kiyilarinda gozuktu.
  Beğenenler:
  • hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

Yağış almaya ne zaman başlarız acaba serkan bey öngörünüz tahmininiz nedir acaba

Serkan abi olumsuz bir sey yok demi. Yagmur almamaliyiz. Inşallah her yagan kar tanesi tutar. İnşallah bütün yagisi kar olarak aliriz. 30 40 cm alabilseydik o kadar cok iyi olurdu ki. Dusey akimdan dolayı butun kar tutar bence

resim

SELAMIN ALEYKÜM BUGÜNDE YAĞMAYACAK SmileSmile
  Beğenenler:
  • macet1981, tokraton

DEK oluşacak mı oluşmayacak mı öğleden sonra 3e doğru anlayabiliriz sanıyorum

Şu an saat sabah 9 itibariyle soğuk çekirdek ukrayna'nın kuzeyinden girip ortaladı, henüz Karadeniz'le tanışmadı.

resim
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, Hasan_iSTANBUL, Ömer18, Snowsedat

(02-07-2020, 08:58 AM)Tc coskun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağış almaya ne zaman başlarız acaba serkan bey öngörünüz tahmininiz nedir acaba
Öğlen veya hemen sonrasında. 
(02-07-2020, 08:59 AM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi olumsuz bir sey yok demi. Yagmur almamaliyiz. Inşallah her yagan kar tanesi tutar. İnşallah bütün yagisi kar olarak aliriz. 30 40 cm alabilseydik o kadar cok iyi olurdu ki. Dusey akimdan dolayı butun kar tutar bence
Olumsuz bir durum yok Ömer. 
İlk önce sıcak cephe girişi olacak bu cephenin geçişi 1 saat kadar sürer. 
Sıcak cephe ilk girdiğinde yağmur görülebilir fakat hızlı hareket edecek ve kısa sürede kar yağışı başlayacak. 
(02-07-2020, 09:20 AM)muratg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DEK oluşacak mı oluşmayacak mı öğleden sonra 3e doğru anlayabiliriz sanıyorum

Şu an saat sabah 9 itibariyle soğuk çekirdek ukrayna'nın kuzeyinden girip ortaladı, henüz Karadeniz'le tanışmadı.

resim

Önce cephe sisteminin girmesi lazım. 
Dek Oluşacaksada cephe geçişinden sonra oluşacak.

(Son Düzenleme: 02-07-2020, 09:35 AM, Düzenleyen: scream.)

(02-07-2020, 08:53 AM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün yagmur gormeyelim de yagisi full kar almaliyiz. Yaklasiyo artik. Istanbula hafifte olsa kutleler Karadeniz kiyilarinda gozuktu.

Karadeniz kıyılarında şu anda gözüken kütleler, karaya gelmeden kaybolur. çünkü çok güçsüzler.

Bu arada herkese Hayırlı Cumalar.
  Beğenenler:
  • Beatum, Hasan_iSTANBUL

resim
resim
resim
resim
resim
resim

Bulgaristan'da son durum. Şu yağışı kaçırdık ya, ben hala buna yanıyorum

(02-07-2020, 09:28 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-07-2020, 08:58 AM)Tc coskun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağış almaya ne zaman başlarız acaba serkan bey öngörünüz tahmininiz nedir acaba
Öğlen veya hemen sonrasında. 
(02-07-2020, 08:59 AM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi olumsuz bir sey yok demi. Yagmur almamaliyiz. Inşallah her yagan kar tanesi tutar. İnşallah bütün yagisi kar olarak aliriz. 30 40 cm alabilseydik o kadar cok iyi olurdu ki. Dusey akimdan dolayı butun kar tutar bence
Olumsuz bir durum yok Ömer. 
İlk önce sıcak cephe girişi olacak bu cephenin geçişi 1 saat kadar sürer. 
Sıcak cephe ilk girdiğinde yağmur görülebilir fakat hızlı hareket edecek ve kısa sürede kar yağışı başlayacak. 
(02-07-2020, 09:20 AM)muratg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DEK oluşacak mı oluşmayacak mı öğleden sonra 3e doğru anlayabiliriz sanıyorum

resim

Önce cephe sisteminin girmesi lazım. 
Dek Oluşacaksada cephe geçişinden sonra oluşacak.

BU OLAYLAR SAAT SAAT TAHMİNİ HANGİ ARALIKLARDA OLUR

Sıcaklık şuan 5,3 derece mevki kavacık , akşam düşecek belki ama bu aradaki yükselmeden kimse vahsetmedi

Konuyu Okuyanlar:
76 Ziyaretçi