Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Tamam sistemi sabırla bekliyoruz ama bu arada her geçen gün kara parçasında ısı birikimi olmuyor mu ve bu ısınan kara parçasına sistem geldiğinde sistem beklenenin çok altında etki göstermiyor mu tamamen cahilce tahmin yürüttüm hatam varsa düzeltin lütfen

Merhaba, Serkan Bey sizi önceki forumdan son 3 senedir takip ediyordum fakat hiç üye olmadım (iyi ki de olmamışım zira muhtemelen uçurulurdum). Kendi forumunuzu kurmanıza sevindim. Emekleriniz, bilgiyi paylaşma gayretiniz için teşekkürler. Bu yıl çok bekledik umarım beklediğimize değecek ben bunu hissediyorum.
Saygılar.

Gelecek sistemin güçlü olacağını düşünüyorum güçlü sistem kara ısınmasınıda aşar günlerin uzamasınıda

Yeni forum hayırlı olsun Serkan Bey. Öbür taraf tam bir zaman kaybı olmaya başlamıştı. Kantin muhabbetti yapmak isteyenle kalite peşinde olanın ayrılması isabet oldu. Ancak konu başlığı keşke direk olarak "KAR TAHMİNLERİ" olsaydı. Biz İstanbul dışından takipçiler bu duruma biraz içerliyoruz...çok az ama (:

Buradaki herkesin kalbinde bu kışın bitmeden bir süpriz yapacağına dair hisler olduğunu tahmin ediyorum. Dünyada bu denli ekstrem soğukların yaşanması bizdeki bu havalarla bağlantılı. Atmosferde herşey bir denge içinde ve bu mevsimsiz havanın da bir dengesi mutlaka olacak. Kimbilir belki kirazın üstüne kar yağabilir bu sene. Eskiden olmuş sonuçta.

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Düşünceleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Hepiniz Baştacısınız.. thumbsup

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar, forumun düzenini oturtmak için Serkan abi ve bizler sürekli yenilik peşindeyiz, Serkan abinin fikirleri dahilinde foruma yenilikler katılacak ancak biraz zaman ve sabır gerekli, tekrar hoşgeldiniz.

Kışı bitirenler olmuş başka forumlarda.Şubatın son haftası ben görücem tüm forumlarda ķışı bitirenleri.Herkez azora bakıyor ama doğudan gelecek soğuklar.

Serkan bey Merhaba

Ben W**Turkey adlı sitede Malatya il tahmincisiydim, belki hatırlarsınız.(Brknt44)

Yeni forumunuz hayırlı olsun.

Hic mantikli gelmiyor bana kışın ortasında bu kadar anormal sıcaklıkta bir hava durumu. Sanki birşeyler kendini gizliyor. Sanki öyle bir gosterecekki kendini tıpkı futbolda gizli forvet gibi. Unuttuyor umudu kestiriyor, tamam artık benden bu kadar diyor fakat son dakika üstüne düşeni ve ismine layik olanı yapıp görevini yerine getirip tamamlıyor. Aynen böyle hissettiriyor kendini. Olucak olucak. Içim hiç kabul etmiyor bu havaları. Gelicek hemde tam bitti derken. Hissetiriyor kar kendini geliyor yavaş yavaş.. Rabbim dualarımı kabul etsin inşallah..

Belki de bu kış biz karseverlerin umutlarının kırılması kar yağmaması,kar sevenlerin ve üslup içerisinde katılım yapacak arkadaşların burada buluşmasına vesile oldu.bi taraftan düşününce nasılsa son yaşayacağımız kış bu olmayacak.insallah son bir gol olursa kar görüşürüz bu sene için.
Hepiniz hoş geldiniz.

Konuyu Okuyanlar:
Beykozlu53, pcz2013, snow41, 32 Ziyaretçi