| |
Bu arada ben umudumu yitirmedim bugun olmasada yarin aksam saatlerinden cumartesi gecesine kadar iyi bir kar alacagiz diyorum
Günaydın herkese, bu umut yitirme ya da sistem elden kaçtı olayı neden nasıl çıktı anlamıyorum. Kaçan giden bir şey yok sanırım.
Neler oluyor Gebzede sicaklikta düsüs var su an sicaklik 4.5 dewpoint 3.5 birbirine cok yakin ve kutleler yaklasiyor ruzgar yonude karayel birseyler olacak gibi
modellere bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi düzelme var ciddi ciddi.
Ben cok bozduguna inanmiyorum bu saatten sonra zaten bizim asil kar beklentimiz bugun degildiki cuma aksam saatlerinden cumartesi aksam saatlerineydi asil birikim bu surecte olacak
(02-06-2020, 07:50 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada ben umudumu yitirmedim bugun olmasada yarin aksam saatlerinden cumartesi gecesine kadar iyi bir kar alacagiz diyorum Snow41 selamlar neden böyle söyledin aydınlatır mısın zaten bu gun kky cuma yı cumartesiye bağlayan gece ve devami KAR değil miydi umut kaybettirecek bir değişim mi oldu?
arkadaslar sıstem ne zaman yaklassa bu paniği yaşıyoruz . ustadlar bir değişiklik yok diyorlar.allahın iznıyle sevgılıye kavusucaz bu sefer..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, Özgür, taboo1, 15 Ziyaretçi |