Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu arada ben umudumu yitirmedim bugun olmasada yarin aksam saatlerinden cumartesi gecesine kadar iyi bir kar alacagiz diyorum

Günaydın herkese, bu umut yitirme ya da sistem elden kaçtı olayı neden nasıl çıktı anlamıyorum. Kaçan giden bir şey yok sanırım.

Neler oluyor Gebzede sicaklikta düsüs var su an sicaklik 4.5 dewpoint 3.5 birbirine cok yakin ve kutleler yaklasiyor ruzgar yonude karayel birseyler olacak gibi

modellere bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi düzelme var ciddi ciddi.
  Beğenenler:
  • kral

Ben cok bozduguna inanmiyorum bu saatten sonra zaten bizim asil kar beklentimiz bugun degildiki cuma aksam saatlerinden cumartesi aksam saatlerineydi asil birikim bu surecte olacak
  Beğenenler:
  • kral

Bugün ECeMWeFa da düzelirse bu iş tamamdır inşallah.
  Beğenenler:
  • Ekrem14, kral

(02-06-2020, 07:50 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada ben umudumu yitirmedim bugun olmasada yarin aksam saatlerinden cumartesi gecesine kadar iyi bir kar alacagiz diyorum

Snow41 selamlar neden böyle söyledin aydınlatır mısın zaten bu gun kky cuma yı cumartesiye bağlayan gece ve devami KAR değil miydi umut kaybettirecek bir değişim mi oldu?

Aynen durum bu zaten oda bozuldu deniyorda ona istinaden soyledim

arkadaslar sıstem ne zaman yaklassa bu paniği yaşıyoruz . ustadlar bir değişiklik yok diyorlar.allahın iznıyle sevgılıye kavusucaz bu sefer..

Bağcılarda kar taneleri atmaya başladı
  Beğenenler:
  • Ömer18

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 26 Ziyaretçi