Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ne oldu son durum nedir acaba istanbul için 20-30 cm yalan mı oldu acaba?

Sıcaklıklar her 20 dk bir 0.2 derece düşüyor. Sanırım aklımı kaybediyorum.. Artık gel hasret bitsin..

(02-05-2020, 11:32 PM)Muratkara34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bu kadar istediğimiz için nazar değiyor. Başka bir açıklaması olamaz. Tarih sayfalarına adını yazdıracak bir sistemken, son gününde görsel şölene dönüşmesini aklım almıyor başka türlü. Canımız sağolsun diyelim. Ama artık Şubat ortasındaki sistem kısmetse daha güçlü gelsin?

Bunu neye dayanarak söylüyorsun Kardeş serkan abi Emin abi herşey yolunda derken verilerinle birlikte açıklar mısın bizde aydınlanalim
  Beğenenler:
  • kral

(02-03-2020, 07:52 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Persembe kiyilar son verilere gore yagmura donecek, cok sorunlu bir sistem bana gore.

Sitemin degistigini ve riskler baridirdigini soylemistim, bazi arkadaslar boyle yazdigim icin hatta kizmisti,3 gunluk sistemden elle tutulu bir cuma gecesinden cumartesi oglene kadar olan dilim kaldi , bu aralikta ne olursa onu yasayip gorecegiz, 200-300 metre rakim olan yerler cok daha sansli en azindan yagis cekilmeden ortu de gorecekler

Gfs bu senenin kazanani icon gem cok ciddiye alinacak modeller olmasada ecmwf gibi benimde istikrarli gordugum bir modleli bile 2 gun kala kendine cekti.

Cumadan cumartesiye geciste guzel seyler olacak buna inaniyorum

Cığ ve ucak kazasinda olen insanlarimiza rahmet diliyorum

İyi aksamalar degerli arkadaslar

Sistem gelmiyor mu hocam.

Sistem tabiki geliyor ama bekledigimiz 3 gunluk kar degilde 1 gunluk kisa ve hizli bir hal aldi diyebilirim, cuma geceden cumartesiye 12 saat umutluyum bunu belirteyim

Arkadaşlar miktara odaklanmayalım artık. Öyle ya da böyle bir şekilde kar yağışını İstanbul'da göreceğiz.

Miktar olarak hiçbirimize yeterli gelmeyeceğinde mutabıkız. 10 cm yağsa, 20 isteriz, 20 yağsa, 40 Smile

Gelin şimdi elimizde ne varsa onun tadını çıkaralım. Kaçan, giden, gelmeyenlere çok takılırsak aldığımız keyifte buna paralel olarak azalır.

Mümkün olduğunca az uyuyun, eğer vaktiniz varsa, fırsat bulabiliyorsanız İstanbul'da kar en fazla nerelerde varsa bir şekilde oralara gittmeye çalışın. Ben öyle yapacağım Smile

Gelen sistemi takip etmek, hop oturup hop kalkmak, umutlanmak bile çok keyifli hepiniz biliyorsunuz. Tahminlerini paylaşan değerli site üyeleri, kurucuları, başta snowserkan, kardanadamemin, erselcandan hepinize de değerli paylaşımlarınız için teşekkürler.

Şimdiden herkese bol keyifler.
  Beğenenler:
  • Emreitsa, gececi, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, Xooner

Sistem biraz batılamaya başladı gibi sanki. Eğer doğudan sağlam siglon alırsak. Karadeniz üzerinden dek yağışları alırız Marmara nın doğusu için söylüyorum. Saat gece 03 ten itibaren dek ler başlar.
  Beğenenler:
  • Emirsiyahbeyaz, Hasan_iSTANBUL

resim
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Sıcaklık yükseliyor 9.7

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, Özgür, 11 Ziyaretçi