Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan abi halen batılama ihtimali var mı peki?
  Beğenenler:
  • Emre10

Arkadaşlar söyle istiklal caddesinde 15-20 cm kar üzerinde yurumek,Sultanahmet meydanında kar topu oynamak bilekleri aşan kar içinde olmadıktan sonra görsel şölen eziyete dönüşüyor valla.
  Beğenenler:
  • Freud34, Hasan_iSTANBUL

Şimdi cuma akşamından cumartesi akşamına kadar süreç bu kadar olumsuzmu oldu seyirlik kara mı döndü sadece ?

Vay arkadas yine son dakikada yan cizdi sistem ,dogulamış.inşaAllah batilarda bizde hasret gideririz.

Gebzede ruzgar batiya döndü sicaklik 9 dereceden 7.9 indi

Serkan abi buraya yazacağım kızacaksınız belki ama Bursa merkez yorumunu çok merak ediyorum.İllet bir sistem yağışı kestiremiyorum abi yardımına ihtiyacım var.
  Beğenenler:
  • Emre10

(02-05-2020, 10:14 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-05-2020, 09:50 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Serkan abi Antalya bölgesinde de siklonik bir hareket var. Derinleşme kapasitesi olan bir tepki alçağı mıdır bu ?

Yok kardeşim bu batıdaki Siklonun  sıkışan izobarları ile alakalı
Sıcak sektör girerken yükselme den dolayı fırtına hattına benzer bir görüntü. 

Deniz üzerindeki yarım ay şeklindeki yapıdan bahsediyorsan eğer o eko hatası radarda bir parazitlenme var.

resim
Anladım abi
  Beğenenler:
  • Emre10, Erol Bıldırcın

Cuma günü için tatil ihtimali varmı??

Gelen sistem için son güncel görseller...hersey yolunda ilerliyor.  thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Sanırım bu kadar istediğimiz için nazar değiyor. Başka bir açıklaması olamaz. Tarih sayfalarına adını yazdıracak bir sistemken, son gününde görsel şölene dönüşmesini aklım almıyor başka türlü. Canımız sağolsun diyelim. Ama artık Şubat ortasındaki sistem kısmetse daha güçlü gelsin?
  Beğenenler:
  • Emre10, ersel candan, fatihy, hacimurat, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
fenerli, 66 Ziyaretçi