Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ben bu sistemde anadolu yakasının biraz daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Yağış anadolu yakasına ulaştığında soğukla çakışmış olacak. Yüksek kesimlerde ciddi örtü bekliyorum.

serkan bey sakarya tarafları iyi kar alacakmış gibi duruyor sankli.. tüm marmaranın iyi kar alması dileğiyle..

Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar..

Ikinci hesap ile alakali bir ayrıntıyı eklemek istiyorum..

Benim bahsettiğim ikinci ve üçüncü hesaplarını aktif kullanan , gercek hesabindan söyleyemediğini farklı hesap açarak trolluk yapanlar için söylenmiş bir konudur ; onun dışında hesabının sifresini unutup yeni hesap açan sadece tek hesap üzerinden masumane bir şekilde bizleri takip eden değerli üyelerimiz için değildir.

Bilgilerinize sunarım..

BAŞTA SERKAN BEY VE ARKADAŞARIN 20 GÜN ÖNCESINDEN SÖYLEDIĞI KAR YAĞIŞINI ÖNUMMUZDEKI GÜNLERDE GERCEKLEŞEK HEPSINE TEŞEKKUR EDERIM. YALNIZ INSANLAR BU KADAR KÖTÜMÜ HALA SERKAN BEYIN ARKASINDAN ATIP TUTUYORLAR BIRBIRLERINI TANIMYORLAR ADAMI NERDEYSE VATAN HALINI ILAN EDECKLER BUNLAR COK AYIP ŞEYLER BENIM YAŞIM 60 DAYANDI ESKIDEN BÖYLE KIN NEFRET SÖYLEMLERI YOKTU INANIN BUNLARI GÖRÜNCE COK ÜZÜLÜYORUM SERKAN BEY BIR AMATÖR BIR TAHMINCI HARITALARA HAVAYA BAKIP BIR ŞEYLER ANLATMAYA CALIŞIYOR BUNLARDAN BIRŞEYLER ÖĞRENECEKLERINE ADAMIN ARKASINDAN SALAK SALAK ŞEYLER YAZIYORLAR SERKAN BEYE KIZACAKLARINA IST YAŞAYANLAR IST BU HALE GETIRENLERE KIZSINLAR BU KADAR INSAN BU KADAR ARABA BU KADAR BINA OLURMU DIYE INANIN 1 DERECELIK FARK BIRE KAR YAĞMASINI ETKLIYOR BENDEN SÖYLEMESI BUNLARI BURAYA YAZDIM HERKES OKUSUN DIYE LÜTFEN BIRAZ SAYGI BAŞKA YERLERDE ADAMIN ARKASINDAN ATIP TUTMAYIN DIYE

Sekan abicim hürmetler.7 ocak 2017 gününün diyagramını görebiliyor muyuz.Yani demem o ki ayın 10 ocak 2017 tarihine kadar 7 ocakta kar olasılığını % de kaç olarak gösteriyordu o zamanlarda.

Karla karışık yağmur 

Basında da uyarılar yoğunlaştı :

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-da...k-41438145
AdakaR

(02-04-2020, 10:43 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cuma öğleden sonra Cumartesi iyi kar yağar.
İstanbul'un bir çok yerinde 20-25 cm zorlar hatta  daha fazlasıda çok çok mümkün.

Serkan bey bu yorumu gördüm arabayı sağa çektim öyle yazıyorum 
İkinci dalganın başlangıcinda bir ara dek veriyor sabah yazmistim
Ama siz böyle deyince heyecanlandım
Perşembe içinde biraz bahsetseniz 
Gfs yağış haritasına bakınca yağışı az görüyorum diyagramdada yağışın yoğun olduğu zaman hep yağmur 
Ben anlamadım Perşembe yoğun kar nasıl yağacak
Beni olumsuz yorum yapmakla uyarmisiniz 
Saygı duyuyorum ancak kötü bir niyetim yok kendimce yorum yaptım 
Cevap verirseniz sevinirim vermezsenizde emeklerinizden dolayı size hep teşekkür ettiğimi bilin

Serkan bey artık genel bir değerlendirme bekliyoruz sistemle ilgili Smile
  Beğenenler:
  • ersel candan, nosnownoparty

Tahminim akşam güncellemesi sonrasında en net şekli olacak ve Serkan Bey değerlendirme yapacaktır. Sabah çıktıları her zaman moral bozucu ya da en kötü senaryoları veriyor ki her sabah aynı olumsuzluk vs. Şu an için olumsuz hiç bir durum yoktur. 20-25 cm denildiyse temkinli bir tahmindir ve umarım daha da üstüne çıkar.
  Beğenenler:
  • Emreitsa, ersel candan

(02-04-2020, 10:43 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cuma öğleden sonra Cumartesi iyi kar yağar.
İstanbul'un bir çok yerinde 20-25 cm zorlar hatta  daha fazlasıda çok çok mümkün.
Serkan bey haberler iyi çok şükürSmilePerşembe için de son bir değerlendirme alabilir miyiz sizden.Anladığım kadarıyla perşembe sabah saatlerinden itibaren kar yağışı başlayacak belki de zaman zaman yoğun yağacak ama örtü anlamında zayıf kalacak.Örtü Cuma ve Cumartesi olacak.Doğru mu anlamışım.

Konuyu Okuyanlar:
Barbegazi, Əspəranza34, hacimuratt, mehmet karsever, Poyrazkarayel, sirgalton, 68 Ziyaretçi