Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim
  Beğenenler:
  • Hasan, snowserkan

Vu daha başlangıç çarşamba akşam güncellemesi sistemi daha da güçlendirecek inşallah

(Son Düzenleme: 02-04-2020, 01:23 AM, Düzenleyen: AZOR.)

GFS gece güncellemesi
Çok büyük değişiklikler yok soğuklar iyi İstanbul gündüz 1-2 derece Ankara -16 görebilir gün içinde
https://images.meteociel.fr/im/5277/anim_vft1.gif
https://images.meteociel.fr/im/8000/anim_qch6.gif
https://images.meteociel.fr/im/9324/anim_tvo2.gif
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, hacimurat, kral, snowserkan

(02-04-2020, 01:02 AM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya arkadaş  modeller kaç gündür süperdi  bugun niye tüm.güncellemeler sınırda bırakıyor valla hayret bişey yaa.  tabi. ben  susurlul ve balıkesir için konuşuyorum ama dibimize kadar gelip geri çekiliyor   üzülmemek elde değil.  istambul  bursa çok şanslı duruyor  ama balıkesir kaybedenler grubunda ...

Bekle bakalım sistem gelsin sınırda mı kalıyorsun yoksa karlar altında mı.
Göründüğünden çok daha fazlası var. Biraz daha sabır.  thumbsup

Mgm bile kar yağışını 1 günden 3 güne çıkardığına göre daha fazla yağacak bence?

Arkadaşlar bu son uyarıdır..

Bir kaç hesabi olanlara sesleniyorum kendinize hangi hesabi kullanmak istiyorsaniz onu seçmenizi ve diger hesaplarinizi kapatmanizi rica ediyorum yoksa aksi takdirde sistemimizde gözüken ikili ve üçlü kayıt açılmış tüm hesaplar silinecektir bilgilerinize..

Mgm cuma tek olan kar ikonunu ikiye çıkartmış
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, hacimurat, hakan kartepe, Snowsedat

Herkese günaydın sabah modeli Perşembe yi karlı ikinci dalgayı nispeten daha batılı vermiş 
Gerçekten muazzam bir soğuk var ikinci dalgada 
Anladığım kadarı ile cephe yağışı yok  rüzgar dek için uygun değil bu kadar soğuk karsız geçerse insan kahrolur 
Ufakta olsa dek gösteren saatler var bir miktar daha batilarsa süper olacak 
Perşembe İstanbul'a kar yağdı haberi yaptıracak kadar yağış var
  Beğenenler:
  • ersel candan

(02-04-2020, 01:51 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu son uyarıdır..

Bir kaç hesabi olanlara sesleniyorum kendinize hangi hesabi kullanmak istiyorsaniz onu seçmenizi ve diger hesaplarinizi kapatmanizi rica ediyorum yoksa aksi takdirde sistemimizde gözüken ikili ve üçlü kayıt açılmış tüm hesaplar silinecektir bilgilerinize..

Hasan bey benim şifresini unuttuğum başka hesabım olabilir ancak zaten kullanamıyorum aktif te degildir kimleri kastediyorsunuz bilmiyorum 
Birde bu ikide bir laf atılan kişiler kimdir açık açık yazın üzerime aliniyorum

Arkadaşlar sayısal takip modellerinde ECMWF, coşdukça coşuyor. Gerisayım sürüyor. GFS, de artık yeniden hizaya geliyor. Kısacası herşey yolunda ilerliyor. Meşaleleri yakabilirsiniz. Bayağı bir yorulduk ama yaşanacaklara değer...Beklenilen vuslat beyaz cennetse, uğrunda çekilen çileler kutsaldır, diyerek artık bekliyoruz yaşanacakları... thumbsup thumbsup thumbsup 
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
Akın, efe90, 64 Ziyaretçi