| |
(02-03-2020, 09:47 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bizler burada gayet iyi niyetle KAR ın yağma tahminlerini yapmaya çalışırken herkesin gördüğü ve benimde niyetlerini çok iyi bildiğim birkaç arkadaşa naçizane tavsiyem; burası bilinizki güneş, yağmur tahminleri sayfası değil, yanlış adrestesiniz. Boşuna ısrarla tahminlerimizi baltalamaya çalışmayın, bilinki başarılı olamayacaksınız.. Emin Abi merak etme kendilerini belli edip şanslarını zorlayan arkadaşların isimleri bizde yönetici arkadaşlarda bulunuyor.Hepsi takip altında...Hiçkimse bu ayrıcalıklı forumun huzurunu kaçırıp insanları ümitsizliğe sürükleyemez. Hele hele hayallerimize kavuşmamıza sayılı günler kala kimse bu forumda ki yüreği saf kar sevgisi ve heyecanı ile kaplı insanlari üzmeye kalkmasın.Tabiri caizse direk şutlarız... Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, OfluMevlüt, Özgür, Poyraz, Snowsedat, Xooner
Kar yağabilir tabi ama hep öyle oluyor kar gösteriyo yağmur yağıyor umarım yanılırım
(02-03-2020, 10:20 PM)Gurkan319 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben kimse yorumunu yazmasin demiyorum.Herkesin gorusune saygimiz vsr.Onemli olan su sabahtan beri Serkan Bey basta olmak uzere butun ustadlar her guncellemede moral bozmayin hersey yolunda derken Ersel bey kalitesinde birine bu olumsuz ve moral bozucu yorumu yakistiramadim o kadar.Yoksa isler gercekten kotu olsa tabi ki bunu Serkan Bey basta olmak uzere herkes soyler.Sonucta pollyanacilik oynamiyoruz bu forumda yani insanlar mutlu olsun diye yagmayacaksa kimse yagacak demiyor zaten.Sadece biraz emege saygi okadar.(02-03-2020, 10:15 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ersel’in tahmini bu yönde, kendi görüşünü yazmış.(02-03-2020, 07:52 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Persembe kiyilar son verilere gore yagmura donecek, cok sorunlu bir sistem bana gore.
(02-03-2020, 10:15 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-03-2020, 07:52 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Persembe kiyilar son verilere gore yagmura donecek, cok sorunlu bir sistem bana gore. Merhaba bende diger arkadaslar gubi gordugumu yaziyorum evet boyle bir risk gfsye gore hala var, ecmwf ise farkli cikti sunuyor , bu bile hem olumlu hem olumsuz olabilecegine isaret malesef siklonik sistemlerde 24 saat bile degisim olabilir Bakim ben bazilari gibi ufurukten sallamam gfs diyagraminda bu risk acikca var 850 ve 500 hpda isinma var bu yagisi kiyilarda yagmura dondurebilir
Herkese hayırlı akşamlar ve dua lar ederek getireceğimiz ve netleşen 6 şubat tan 9şubata kadar aralıklarla Allah ın izniyle obeyaz güzel lik olan kar yağışları nı alacağız bendeniz 52 yaşında olan işim gereği 25 senemi pazarlama işi yaparak Türkiye nin hertarafını dolaştım görmediğim kar yağışı ve yolda kaldığım kilometre lerce kar üstünde yol aldığım oldu AMA İSTANBUL da KAR YAĞIŞI fırtınası tipisi hiç bir yere değişmem Burası kar sayfası kar sevenler olarak buradayız ben yeni üye oldum fakat Serkan bey ve emin beyi wow dan beri ve bu siteyi açtığınız dan beri aralıksız takip ediyorum yöneticilere rica ediyorum bilhassa ergen arkadaşlar cok heyacan yapıyor olumsuz mesaj ları silin burası KAR sevenler bekleyenler sitesi herkese bol karlar diliyorum
(01-19-2020, 02:36 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs öğlen güncellemesi (02-03-2020, 10:35 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ersan bey bu ısınma kaçında gösteriyor iyi bakın lütfen diyagram da yağmur yağsın ben denize gireceğim.Perşembe sabah yağış kara dönmüş olur istanbulun batı ilçelerinde?(02-03-2020, 10:15 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-03-2020, 07:52 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Persembe kiyilar son verilere gore yagmura donecek, cok sorunlu bir sistem bana gore.
Bazıları gibi üfürükden sallamam lafını hiç size yakıştıramadım, yazık cok yazık. Biryerlere gelebilmek için başkalarına hakaret hakkını nereden ve kimden alıyorsunuz? Bizler burda canhıraş insanlara faydalı olmaya calışıyoruz ve bunu yaparken kimseye hakaret etmiyoruz. Tahmincilik, yapacaksak, insanları, kırarak, inciterek değil, tahminlerindeki basarınla yap bu işi. Bizler üfürükden sallayarak buralara gelmedik....
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Captmehmet, Hasan, Hasan_iSTANBUL, kral, kuzey1352, OfluMevlüt, Poyraz, REALSHADOW, Seko, Snowsedat,
(02-03-2020, 10:35 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Madem diyagramı baz alıyorsunuz bakın bakalım referans gösterdiğiniz zaman dilimindeki yağış miktarına ?(02-03-2020, 10:15 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-03-2020, 07:52 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Persembe kiyilar son verilere gore yagmura donecek, cok sorunlu bir sistem bana gore. ![]() |
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, Özgür, 524 Ziyaretçi |

. Bu - 8,dogrumu.herkeze emeği için teşekkürler.