Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-03-2020, 07:40 PM, Düzenleyen: AZOR.)

NE VARSA GEM DE VAR SİSTEMİ İLK GÖRTERENDE GEM OLMUŞTU
resim
resim
resim
-42 
resim

(Son Düzenleme: 02-03-2020, 07:45 PM, Düzenleyen: AZOR.)

HOPPAAA ates ates ates
resimresim
ÇOK ISRARCIYIM CANIM ates ates ates Big Grin
resim
NERDEYSE BLOKAJLIYORDU
resim

Persembe kiyilar son verilere gore yagmura donecek, cok sorunlu bir sistem bana gore.

Ecmwf bu akşam son noktayı koyar.. Ecmwf de sistemi doğulu verirse ucundan Marmaranın az bir kar gördüğü sıradan bir sisteme döndü demektir. Karadenizli arkadaşlar size her şekilde ciddi bir kar geliyor. Ecmwf ısrarını sürdürürse İstanbullular da meşaleleri yakarız.

(02-03-2020, 07:52 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Persembe kiyilar son verilere gore yagmura donecek, cok  sorunlu bir sistem bana gore.

Katılıyorum, her şey toz pembe gibi davranamayız, 6 Şubat için durum geceden beri her güncellemede kötüye gidiyor

Ya yine bir güncellemede ağlamaya başladılar ya Big Grin Big Grin Big Grin . Kafayı yedirtecekler adama.
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, AZOR, Buzdelisi, hacimurat

Anadolu yakası ve gebze icin saf KAR ve birikim olarak hangi günler ve saatlerde KAR görme olasılığımız var sormam mümkün mü cevap alırsam çok mutlu olurum saygılar sevgiler inşallah umduğumuz sistemin fazlasını verir Rabbim
  Beğenenler:
  • kral

Gol olup Var’a giden pozisyonlara döndü bu sistem.Birileri gol diye seviniyor birileri gol değil ofsayt diyor.

Ben ne olduğunu anlamadım.Accuweather Perşembe kar Cuma yağmur Cumartesi kar veriyor.

Sonuç olarak buradaki tahminciler de modeller de mutabık değil ama son noktayı yarın akşamki Ecmf ve gfs koyacaktır diye düşünüyorum.

Hoş 2017’de gelen sistemde yağmur göstermesime rağmen hep kar yağmıştı ya neyse...Kısacası 180 derece farklı yorumlar kafa karışıklığına neden oluyor demek istedim.

Arkadaşlar göz fonksiyonlarınız bozuksa gözükün bir hekime lütfen. Sistem karayel ile giriyor öyle -8 lere gelmesi gerekmeyecek kara dönmesi için. Lütfen nizami bilgi ile gereken kanıtlar ile konuşun. 0 derce izotermi bile diyagrama göre perşembe günü sabah 100 mt lere geliyor. Ki çok kere 400 mt lerdeyken de kar aldık saf kar perşembe en geç öğlen başlar bu tabloda tüm istanbulda. Yahu en kötü seneryo bile 10-15 cm kar verirken ne sahili yağmuru siz total kar yagisina modelden bakarsaniz anlayamazsiniz ne kadar kar yagacagini toplamda... 

Yahu Serkan Bey daha ne desin anlamadim ki ben.Sorun yok diyor olmuyor modellere takilmayin diyor olmuyor agzi olan yorum yapip moral bozmasin diyor yine olmuyor.

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Ftherdem, pcz2013, тaяaηтυℓa, 70 Ziyaretçi