| |
(02-02-2020, 11:49 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad’lara sormak istiyorum. Bu sistem de kıyılar için sıcaklık sorun olmayacak değil mi? Kar yağışının yanında şöyle 4-5 gün gündüz bile eksili hava değerler de olur da önceki 2 yılın acısını çıkarırız. Siz modellerin hava raporlarının verdiği yüzey sıcaklıklarına takılmayın bekledikleri ile olması gereken arasında azımsanmayacak derecede fark var. Izobarlar bu kadar sıkıyken üst seviye bu kadar soğukken e bilirsiniz soğuk hava ağırdır daha alt katmanlarda daha soğuk değerler görülecek. Gfsinin verdigi 2 mt değerinden " en az " 2-3 derece çıkarın Bu rüzgar bileşeni tam karayel olursa biraz daha fazlasınin masuru olmaz
Beğenenler:
• adakar, aligungen, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Poyraz, Snow Gökhan, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow, Xooner
Beğenenler:
• AZOR, Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, OZCAN,
aslında bu çarşambadan pazara kadar bir kamera olsada kaydeden sonrada özettini izleyebilsek film gibi olacak
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Emreitsa, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Keremburada, kral, mehmet karsever, Poyraz, Seko, Snowsedat
Timelapse olayı işte...Bende bayılıyorum bu görüntülere hatta 1-2 örnek video paylaşmıştım.Genelde Amerika tarafından geliyor bu tarz videolar.
Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Bir Dost, Burak1980, burakrpc, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Nuray, Poyraz, scream, Snowsedat, Xooner
(02-03-2020, 12:20 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben tripodla bir kamera kurarak timelapse yapmayı planlıyorum. Daha önce 2017 sistemini Bursa’da çekmiştim:(02-03-2020, 12:17 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aslında bu çarşambadan pazara kadar bir kamera olsada kaydeden sonrada özettini izleyebilsek film gibi olacak https://youtu.be/PNztmLWazTE [url=https://youtu.be/PNztmLWazTE][/url]
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, kardank, kral, mehmet karsever, nosnownoparty, Nuray, Poyraz, REALSHADOW, Snowsedat, Snowtime, Xooner
(02-03-2020, 12:20 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-03-2020, 12:17 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aslında bu çarşambadan pazara kadar bir kamera olsada kaydeden sonrada özettini izleyebilsek film gibi olacak Ben gönüllü olurum seve seve
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, kral, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat, ThunderSnow
Fazla katılamıyorum size modellerden anlamadığım için. Çok heyecanlıyım. Okumaktan hiç sıkılmıyorum. Masal gibi geçmiş sayfalara dönüp tekrar tekrar okuyorum deli gibi. ? Çok özlemişiz çok.
Beğenenler:
• Alinuri5, AZOR, Emirsiyahbeyaz, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 20 Ziyaretçi |

seve seve