Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-02-2020, 01:53 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS gece güncellemesi
İşte istediğim görüntü çoook eğlenceli bir sistem olacak çoook ates ates ates
resim

Bu radar görüntüsünde bile yağışların ay ve yıldız yaptığına şahit oluyoruz arkadaşlar.. Zafer bizimdir Zafer  Allahın izniyle inananlarındır İNŞALLAH...
  Beğenenler:
  • Ekrem14, Hasan_iSTANBUL

Herkese günaydın sabah modeline göre fikrimi yazayım ben beğenmedim gfs uzun süre ettiği ısrarı bırakıp ecm ye benzemeye başlamış Perşembe sabah öğlen arası güzel kar var ama ondan sonrası muallak yağışın etkili kısmı geçtikten sonra soğuk giriyor 
Ama hala değişim oluyor moral bozmadan takibe devam sistemin girişinde karayel vardı herkez ona güveniyordu ancak benim gördüğüm karayel yok 
Gfs sabah modeline göre konuşuyorum böyle olacak demiyorum benim kendi acemi tahminimdir
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Gfs 8-9 şubatı yok etti bu sabah. Daha doğrusu bizim için yok etti, Doğu Karadeniz nasiplendi. ECMWF ise iyi gitti ve dek yağışı veriyor. Açıkçası dek tercihimdir, alçak basınç mükemmel konumda olmazsa hep işleri bozmaya meyilli oluyor
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Vay be ecm 96 saati görünce umudu kesip markete gittim tüm yol boyunca soylendim ama devamı iyi çıkmış
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Arkadaşlar lütfen NO PANİK..sıkıntılı bir durum sözkonusu değil. Sadece sistem yaklaştıkça diğer mekanizmalar daha net ortaya çıktığından son gelgitler çok normal. Bir güçlü sistem geliyor. Burada her model hemfikir zaten. GFS, sabah güncellemesinde  6 - 7 günlerini zayıflatmış görüntüsü içeren modelleri vermis ama diyagramlarında ve diğer unsurlarda bir sıkıntı yok. ECMWF, sistemi birkaç gün öteletmiş, devamınada gazı veriyor, süreyide uzatıyor. Asıl bakmamız gereken nokta, sistemde İstanbul'umuzun yaşayacağı sıkıntıları şimdilik kimse düşünmüyor. Yaklaşık bir haftalık KAR lı, buzlu yollar ve sonuçlarını haber sitelerinden zaten bolbol izleyeksiniz. Sizin asıl düşünmeniz gereken hazırlıklarınızda eksiklikleriniz varmı? Artik bunları düşünmelisiniz. Evet güçlü bir sistem var ve geliyor. Ha birgün önce, ha birgün sonra...ama sonuçta geliyor... thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 02-02-2020, 11:34 AM, Düzenleyen: zerensefa.)

İstanbulun yollarının halini düşünen kim yeter ki gelsin bir hafta değil bir ay yollar perişan olsun.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, kartutgunu, scream, Xooner

Aynen sıkıntı yok o sistem gelecek arkasındanda Serkan beyin ayın 10 nundan sonra beklediği sistem gelecek belki ikisi blokaj olup gelicek benim umudum var geri sayım devam ediyor bozulan birsey yok

resim

İste son tablo geliyorrrrrr ve süresi uzamış olarak geliyor bu resmi çerçeve yaptırıp dvarlarınıza asın EMİN ADIMLARLA GELİYOR
  Beğenenler:
  • Burak1980, Emirsiyahbeyaz, hacimurat, mirhan, Snowsedat

(02-02-2020, 12:11 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

İste son tablo geliyorrrrrr ve süresi uzamış olarak geliyor bu resmi çerçeve yaptırıp dvarlarınıza asın EMİN ADIMLARLA GELİYOR

Hadi inşALLAH
  Beğenenler:
  • hacimurat, snow41

Serkan beyin ve Emin beyin dediği yine cıktı yagısın süreside uzamış haftasonuda dahil devam edecek yaklaşık 3-4 gün sürecek etkili carsamba gecesi ve perşembe günü
  Beğenenler:
  • Burak1980, hacimurat, mirhan

Konuyu Okuyanlar:
sirgalton, 39 Ziyaretçi