Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan abi bu önümüzdeki sistem sence hafif bir örtü yapabilecek bir kapasitedemi?

Bu sistemden sonrasına odaklanalım derim bu sistem Allah nasip ederse sağlam şekilde geliyor Bu sistemi 24 ocaktan beri izliyorum hiç bozmadı uzun vade verilerinde modellerde bozdu o ayrı ama sonradan düzeldi hepsi o yüzden endişeye gerek yok. Yüce Mevlanın izniyle bu sistem geliyor. Tabii herşey takdiri ilahi sonuçta son anda çok büyük aksilik olur mu olur onu Allah bilir. O model şunu dedi yok bunu dedi bunları bir kenara bırakıp cuma gecesinin de bereketiyle duamızı edelim arkamıza yaslanıp sistemi bekleyelim. Bu sistem görünenden daha fazlası eder bunu da not edin bir kenara derim. Vade yaklaştıkça ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır. Zira bu sistem içinde sürprizlerini de barındırmakta.

(01-31-2020, 08:20 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistemden sonrasına odaklanalım derim bu sistem Allah nasip ederse sağlam şekilde geliyor Bu sistemi 24 ocaktan beri izliyorum hiç bozmadı uzun vade verilerinde modellerde bozdu o ayrı ama sonradan düzeldi hepsi o yüzden endişeye gerek yok. Yüce Mevlanın izniyle bu sistem geliyor. Tabii herşey takdiri ilahi sonuçta son anda çok büyük aksilik olur mu olur onu Allah bilir. O model şunu dedi yok bunu dedi bunları bir kenara bırakıp cuma gecesinin de bereketiyle duamızı edelim arkamıza yaslanıp sistemi bekleyelim. Bu sistem görünenden daha fazlası eder bunu da not edin bir kenara derim. Vade yaklaştıkça ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır. Zira bu sistem içinde sürprizlerini de barındırmakta.

Bu sistemden sonraki sistem dediginiz 7 - 8 subat sistemimi yoksa 10 - 15 subat sistemimi ??? gerci sizin sisteminiz 7 - 8 ocak sistemiydi

ay ortasında diyagramda ana çıktı en sıcak senaryo vermiş yani hayal aleminde -10 lar var sonlara doğru bilmem anlatabildim mi?

Yağış özeti deklere dikkat tabi bu bu güncellemede görünen salı gününe kadar çok çok şey değişecek şimdilik 1,5 gün süren kar yağışı var
https://i.imgyukle.com/2020/01/31/nPpmBM.gif

Serkan abicim.Bir tuhaflık yok mu bu işte,hep tüm modeller mutabık kalırdı gfs vermezdi sistemi ve sonucu bilirdi.Şu an ise gfs dışında sistemi veren model yok neredeyse ,yine gfs haklı çılar mı acaba diye düşünüyorum sürekli.

Ve ilk defa bu sistemi GFS israrla gunlerdir verdi vermeyede devam ediyor
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, snowserkan

Ecmf akşam güncellemesi
Ecmf gene yan çizdi bakalım gfs mi Ecmf mi kazanacak uzgun

https://images.meteociel.fr/im/3885/anim_jkn5.gif

Gfs hep insanı heveslendirir sonra ortada bırakır. Onun ipiyle kuyuya inilmez. İsterse 7 8 şubat sistemini tuttursun .

Allah ın izniyle rahat olun bizde sistem ukmo gfs gem sistemi veriyor ecm ölüsünü veriyor 10 gündür tarantula usta gibi bu 67 şubat ı izliyorum 14 günden beri 300 saat lerde göster diği bu sistem i 140 saat ve 6gün e kadar indiren ve devam lı var eden GSF bu sistem i helak etmez kazanan gsf olur Rabbim herşey i bilen dir takdir onundur torun lar kar sorup duruyor onların yüzü suyu hürmetine kar verir inşallah
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Ekrem14, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
59 Ziyaretçi