Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Herkesi Kızılay'a afata destek vermeye davet ediyorum sosyal medyada kizlaya afata yoğun şekilde saldırı var 
Deprem olduktan dört saat olay yerine ulaştılar halen nefes almadan canları pahasına bu soğukta çalışıyorlar

(01-26-2020, 09:59 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ECMF AKŞAM GÜNCELLEMESİ
ECMF uzunları çaktı sol şeridi açın geliyorum diyor
resim

7 - 8 subat sisteminden umutluyum ben bunu daha oncede soylemistim insallah gunler yaklastikca bozulmaz

7 8 benim yedirmem azorcum yok öyle o sistem benim gelse de benim gelmese de senin dermişim.
  Beğenenler:
  • Captmehmet

Değerli üstat ve arkadaşlar kar gelmedi yarın sabah ben kara gidiyorum ? bu hasret bitsin artık diye yarın kartepede kar yağışı görebilirmiyiz şimdiden tşk ederim

(01-26-2020, 11:25 PM)Hunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli üstat ve arkadaşlar kar gelmedi yarın sabah ben kara gidiyorum ? bu hasret bitsin artık diye yarın kartepede kar yağışı görebilirmiyiz şimdiden tşk ederim

Yarın Kartepe'de maalesef yağış beklenmiyor. Sad
Yağış gece saatlerinden itibaren giriş yapıyor.

Salı günü gitmiş olsaydınız kar yağışını görürdünüz.
Yerde olanlarla idare edeceksiniz.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Emreakc1, Hunter, Poyraz

(01-26-2020, 10:24 PM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkesi Kızılay'a afata destek vermeye davet ediyorum sosyal medyada kizlaya afata yoğun şekilde saldırı var 
Deprem olduktan dört saat olay yerine ulaştılar halen nefes almadan canları pahasına bu soğukta çalışıyorlar

Kızılay a mesaj la yardımda bulundum. Tüm gruplara da sms bilgisini gönderdim oralardan da mesaj atıldı. Başka neler yapabiliriz.

(01-27-2020, 12:08 AM)genc2012 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-26-2020, 10:24 PM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkesi Kızılay'a afata destek vermeye davet ediyorum sosyal medyada kizlaya afata yoğun şekilde saldırı var 

Kızılay a mesaj la yardımda bulundum. Tüm gruplara da sms bilgisini gönderdim oralardan da mesaj atıldı. Başka neler yapabiliriz.

Yaşadığım ilçede Büyükşehir Belediyesi ile beraber koordineli kıyafet, battaniye ve gıda yardımı toplanıyor. Aslında iki gün toplandı ve ikj günde iki kamyon dolusu erzak gönderildi. Afad ile koordinasyon içinde olan tüm kurum ve kuruluşlar yardım ulaştırabiliyor dediler. Sizin de yaşadığınız yerde benzer bir şey varsa özellikle kışlık kıyafet ve battaniye gibi şeyleri teslim edebilirsiniz. Hem maddi istismar riski olmayacaktır hem de çok önemli ve acil gereksinimler ulaşacaktır.

resim

Yagisli kutleler Canakkale uzerinden giris yapti istanbula dogru ilerliyor oglen saaatlerinde istanbula ulasmis olacak
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Captmehmet, Poyraz

gfs sabah güncellemesi
gfs avrupayı gezdirip getiriyor tamam oda kabulümüz artık bu sene 
https://images.meteociel.fr/im/6900/anim_xqr7.gif
https://images.meteociel.fr/im/446/anim_ugr4.gif

(Son Düzenleme: 01-27-2020, 09:36 AM, Düzenleyen: ersel candan.)

Günaydın,

Kutbi girdap dağılmıyor, dağılmadan bölünmeden bize sistem gelecek salınım temelleri atılmıyor, bu olay oluşunca bunu aşağı enlemlere çekecek bir YBnin yani azorun olması gerekiyor. Bize sistem gelmesi için AO- ve NAO endexlerinin nötür ve negatif fazlarada hareketine ihtiyaç var. Bu hareketler 8-9 şubattan önce kar anlamında görünmüyor.

Bu demekteri ki şubat ilk haftayı yedik, kalan 10-29 şubat arasındaki günler ve mart ilk hafta yani 25gününüz var kar anlamında bekleyeceğimiz. Benim öngörüm şubat son çeyrekte çok güçlü bir salınım olacağı yönü ne olur bekleyip izleyeceğiz.

tekrardan selamlar.

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Əspəranza34, KardanadamEmin, 63 Ziyaretçi