| |
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın,
Abi forumun adını sunserkan olarak mı değiştirsek
kar yağmıyor bari güneş kovalayalım
SUDAN ADAM
Düşünelim bunu Sefacım.
Forumu açtık açalı işler ters gitmeye başladı ![]() Forumun adını antisnow mu koysak acaba? Gerçi sunserkan da iyiymiş.
Beğenenler:
• ahmetcengiz, aligungen, bokers36, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Emircan, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, Matikler, Mustafa Torun 0834, Osman58,
Ben daha uç birşey soylicem kızmayın ama izole şekilde wow a dönelim 2015 2017 orada gelmişti şimdi sen git istiyorsan diyenler olacaktır ama ben snowserkanın 3 ay önceden haber verip inanmayanların MORS edildiği wowdan bahsediyorum gerçi inanmayanlar yüzünden serkan abi çıktı oradan neyse fikir belirtmek istedim.
Her yıl en az 2-3 mini 1 sağlam sistem alan İstanbul da son 10 yıldır adam akıllı kar yağmıyor. Bu ihtimaller içinde biz karın yağabilme ihtimallerini kovalıyoruz. Karın yağabilme ihtimali ufukta görünürse bir tarih belirliyoruz ve bekliyoruz. Bazen sağda solda görüyorum söyleye söyleye yağdıramadılar karı diye
gülüp geçiyorum. İstanbula kar yağmayacak demek, 2020 yılında herhangi bir gün yağmur yağacak demek ile aynı ihtimaller zincirinde benim gözümde Karın çok zor yağdığını herkes biliyor, maksat yağacagi tarihi belirleyebilmek
SUDAN ADAM
(01-24-2020, 10:56 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bu iyi haber Serkan bey merhaba. Salı günü saat 11 ile 15 arası kartepede olacağım. Yoğun kar görme şansım var mı?
(01-24-2020, 12:28 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her yıl en az 2-3 mini 1 sağlam sistem alan İstanbul da son 10 yıldır adam akıllı kar yağmıyor. Bu ihtimaller içinde biz karın yağabilme ihtimallerini kovalıyoruz. Karın yağabilme ihtimali ufukta görünürse bir tarih belirliyoruz ve bekliyoruz. Bazen sağda solda görüyorum söyleye söyleye yağdıramadılar karı diye Buna katılıyorum. Başlarda ben de gerçekçi olalım lütfencilerdendim de sonradan buradaki asıl amacı özümsedim. Kar kovalanıyor burada. İhtimal varsa bile o kar yağacak deniyor. Denmeli de. Zaten istanbul'da yaşıyoruz. Az yağıyor işte. Tahminler tutar tutmaz, o önemli değil. Aslında ne olacağını öğrenebileceğimiz milyon tane site/kuruluş vs var.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, aligungen, Alp 1903, AZOR, BABA, Bfkbeko, Bir Dost, bokers36, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Emreakc1, Emreitsa,
(01-24-2020, 12:46 PM)Emreakc1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-24-2020, 10:56 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bu iyi haber Merhaba, O an yoğun olur mu bilemem ama verdiğiniz saatin Kar yağışı ile kesişen saatler olacağını düşünüyorum. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 20 Ziyaretçi |

kar yağmıyor bari güneş kovalayalım