Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ülke geneli tahminlere yaZdım ama sanırım oralara kimse bakmıyor dün geceden beri cevap gelmemiş o yüzden mazur görün burdan soruyorum 33 senelik şehrim İstanbul’u terkettim ve sinop Gerze’ye taşındım uzun yara kısa vadede Sinop için bir kar durumu Varmı Gerze dediğim ilçe sahil kasabası kar konusundan en az İstanbul kadar şanssız ama bu seneyide kar görmeden geçirirsem sanırım ayarlarım bozulacak

(01-22-2020, 10:05 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Joeblack ayarlarım bozulacak diyorsun da tarantulamın bozylmuş bile garibim karsızlıktan millete sarmaya başladı mı desem yoksa kendini banlatmaya mı çalışıyor desem bir türlü karar veremedim. Taktik 3-5-2 . Ama serkan sabırlıdır... Yine de ayarları ile fazla oynamamak lazım

Üyeler hakkında konuşurken üsluba dikkat edelim...
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Emirsiyahbeyaz, Ftherdem, snowserkan, ThunderSnow

Arkadaşlar İstanbul Kar Tahminleri sayfasını laf salatası olarak doldurmayın,

Yorumlarınız silinir, devam ettiği takdirde 1 hafta banlanırsınız bunu üstüne basarak söylüyoruz ancak, anlamak istemeyen üyeler var,

Biz anlatıyoruz siz devam ediyorsunuz, e bize de başka yol bırakmıyorsunuz.

(01-22-2020, 09:55 PM)joeblack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ülke geneli tahminlere yaZdım ama sanırım oralara kimse bakmıyor dün geceden beri cevap gelmemiş o yüzden mazur görün burdan soruyorum 33 senelik şehrim İstanbul’u terkettim ve sinop Gerze’ye taşındım uzun yara kısa vadede Sinop için bir kar durumu Varmı Gerze dediğim ilçe sahil kasabası kar konusundan en az İstanbul kadar şanssız ama bu seneyide kar görmeden geçirirsem sanırım ayarlarım bozulacak

Yarın sabah önce yağmur akşam saatlerine doğruda Kar yağışı bölgeye hakim olacak.
Sinop ve çevreside bu yağışlardan nasiplenecek.

KAR göreceksiniz. thumbsup

(01-22-2020, 11:05 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-22-2020, 09:55 PM)joeblack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ülke geneli tahminlere yaZdım ama sanırım oralara kimse bakmıyor dün geceden beri cevap gelmemiş o yüzden mazur görün burdan soruyorum 33 senelik şehrim İstanbul’u terkettim ve sinop Gerze’ye taşındım uzun yara kısa vadede Sinop için bir kar durumu Varmı Gerze dediğim ilçe sahil kasabası kar konusundan en az İstanbul kadar şanssız ama bu seneyide kar görmeden geçirirsem sanırım ayarlarım bozulacak

Yarın sabah önce yağmur akşam saatlerine doğruda Kar yağışı bölgeye hakim olacak.
Sinop ve çevreside bu yağışlardan nasiplenecek.

KAR göreceksiniz. thumbsup
Serkan abi İstanbul için 50 cm örtü beklediğin sistem şubat başı sistemi olabilir mi?

Yarın istanbul ümraniye rakim 160 kar görebilir miyiz acaba?

Şu saat olmuş, hiç mesaj yazılmamış. ilginç :/

Hayırlı günler herkese.

Serkan bey, 12 - 15 Şubat arası Ukraynanın Lviv şehri için tahmininiz nedir acaba?

Buradan sorduğum için özür dilerim ama en aktif başlık burası.

Arkadaşlar istanbula kar yağmadı diye üzülüyoruz ama bizden 10 15 hatta 20 derece kuzeyde olan avrupa ülkelerine bile kar yağmayan yerler var. Takip edenler olmuştur belki havadelisi bloğunun kurucusu kişi norveçe taşınmış ve o kadar kuzeyde bile 1 cm kar görmedik diyor. Kuresel ısınma ne boyutlara ulaştı Allah sonumuzu hayretsin.
  Beğenenler:
  • Enginist, SİNAN

Kayışdağı dolu yağmur başladı
  Beğenenler:
  • Ömer18

Konuyu Okuyanlar:
REALSHADOW, 87 Ziyaretçi