| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, kartutgunu, kral, mehmet karsever, mirhan, Mustafa Torun 0834, OfluMevlüt,
Perşembe günü için ben de Emin Bey gibi düşünüyorum. Rüzgâr yağışla birlikte Yıldız - Karayel bileşenli ve kuvvetli. Özellikle Gebze ve doğusunda kar olacaktır diye tahmin ediyorum. Sakarya taraflarında daha kuvvetli olmakla birlikte tatmin etmeyecek, lakin seyirlik bir kar olabilir.
(01-21-2020, 10:22 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-21-2020, 10:13 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 700 hpa-3000 mt seviyesi kupkuru. Emin dostum DEK şartları elbette var. Ancak yükselen hava parseli kuvvetli YB Alanından dolayı sınırlandırılıyor. Biliyorsun ki YB Alanlarında alçalıcı hava hareketleri görülür. Nemli hava 1500-2000 metre seviyesine kadar yükselebiliyor. Bu durumda sığ DEK bantları görülebilir. Tabi ki bu şartlar mevcut görünümde böyle. Daha iyiye yada tam tersi daha kötüye evrilebilir.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, KardanadamEmin, mehmet karsever, OfluMevlüt,
(01-21-2020, 10:38 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-21-2020, 10:22 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-21-2020, 10:13 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 700 hpa-3000 mt seviyesi kupkuru. O zaman bekliyelim diyeceğim, fakat zamanda daralıyor. Artık yaşanacakları bekliyeceğiz. Saygılar üstadım.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, snowserkan
(01-21-2020, 10:34 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Perşembe günü için ben de Emin Bey gibi düşünüyorum. Rüzgâr yağışla birlikte Yıldız - Karayel bileşenli ve kuvvetli. Özellikle Gebze ve doğusunda kar olacaktır diye tahmin ediyorum. Sakarya taraflarında daha kuvvetli olmakla birlikte tatmin etmeyecek, lakin seyirlik bir kar olabilir. Biri Gebzemi dedi bekliyoruz ozaman buyursun gelsin
Gfs gece güncellemesi
Perşembe gecesi Anadolu yakası şanslı gözüküyor süpriz birikimler yaratabilir https://images.meteociel.fr/im/8183/anim_ugn4.gif
Hepinize günaydın. Bu senenin en soğuk sabahıydı. İşe gelirken Çekmeköy de hava sıcaklığı -1 dereceydi. Aman dikkat..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 37 Ziyaretçi |

bekliyoruz ozaman buyursun gelsin