| |
İnşallah yakın zamanda serpiştiriyor lafından lapa lapa terimine geçeriz
YB Alanı o kadar çok sokuluyorki Karadeniz üzerindeki nemli havanın yükselmesine izin vermiyor.
Öğleden sonra yine hafif yağışlar gözüküyor. Diyagramlar bu yağışı %70 yağmur %30 Kar olarak tahmin ediyor. Kayda değer değiller.
Beğenenler:
• adakar, Aslan536, Erol Bıldırcın, Nuray,
Serkan bey 23 - 24 sisteminden istanbul icin beklentiniz nedir evet pek tatmin edici bir yagis gorunmuyor ama kky ve kar gorebilecegimizi umuyorum ayin 27 sinde sanki bir sistem giris yapiyor tekrar yagmur olarak baslayip karami dönecek sizin 28 ocak dediginiz sistem vardi ay sonunu ve subat ilk haftasini alacak sistemmi bu yoksa subat 3 - 4 gibi asil bekledigimiz sisstemmi gelecek
Önümüzdeki günlere dair bir yazı ve Şubat ayına genel bir bakış yazısı olacak.
İnşallah her şey yolunda giderse bugün yazacağım.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, aligungen, Aslan536, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa,
![]() Şu doğu karadenizdeki yağışlar şu an istanbul üzerinde olsaydı olacakları siz düşünün. ama işte şans
İstanbul zor bir sehir uzerimizde -8 var ama yer seviyesi 3-4 derece altina inmiyor neden? Bu sekilde kar beklemek hata olur. İstanbul gibi 3 tarafi denizle cevrili rakimi az bir sehirde -10,-12 kovalamaliyiz degerli arkadaslar. Ocağin altini kapatin onumuzde kalan 50 gunumuz var
Şubat ilk haftaya bakin
Serkan bey hatırlatmama gerek yok biliyorum. Eğer yanlış anlaşılırsam şimdiden özür dilerim.
Bugün yapmayı planladığınız açıklamanın duygusallıktan ziyade hakikatleri içermesini isterim. Bizler ne kadar üzülecek olsak da eğer olumsuza evrilen bir durum varsa çekinmeden paylaşın lütfen. Burada bir aile gibi olduk ve bizleri üzmemek için en küçük bir umut bile olsa müjdeli haberler vermek istiyorsunuz anlıyorum. Ama malumunuz Takdiri İlahi neyse o olur. Sizin emekleriniz her zaman saygıyı hak ediyor. Burada ben dahil birçok insana meteorolojiye, hava olaylarına ve atmosfere karşı merak ve ilgi uyandırdınız ve hatta bazılarımız bu sayede bir hobi sahibi bile oldu. Yapacağınız açıklamayı, dediğim gibi, içinde olumsuzluklar bile olsa heyecan ve merakla bekliyoruz. Saygılarımla
Beğenenler:
• 3uZgibi, Aslan536, Burak1980, burakrpc, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, hakana, idieforyou41, kardelisi, Leventcetin, mecnunsnmz, Mustafa Torun 0834, Nuray, Poyraz, Seko, sennedjemus, sevimlican1903, snow41, snowözgür, Snowsedat, snowserkan, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, 25 Ziyaretçi |