Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

bu 23 ocak ve ay sonu sistemi istanbulda örtü yapabilirmi yaparsa kac cm ümraniye 23mocak sisteminden nasıl etkilenir sorum snow serkana cevap icin tşk

(Son Düzenleme: 01-19-2020, 07:52 PM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

Emin zahmet edip eski sayfaları okursan sorunun cevabını alabilirsin ve soru sorma şeklini de biraz düzeltirsen iyi olur. Öyle bir şekil kullanıyorsun ki sanki komutan altındaki askerden cevap ister gibisin. Ama hakkını yemeyelim sonunda teşekkür etmişsin. Her ne kadar T Ş K olarak yazmış olsan bile
  Beğenenler:
  • hacimurat, kral

23-25 ocak sisteminde avrupa yakasının şansı nedir emin bey

(Son Düzenleme: 01-19-2020, 08:26 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-19-2020, 07:32 PM)eminnn3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu 23 ocak ve ay sonu sistemi istanbulda örtü yapabilirmi yaparsa kac cm ümraniye 23mocak sisteminden nasıl etkilenir sorum snow serkana cevap icin tşk

Sen az önce bizim anamıza avradımıza sövdün. 
Ve dedin ki; Hepiniz o.ç sunuz.

Şimdi forumda avukatlık yapan arkadaşlarımız var. 
Kendilerinden bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunmalarını rica ediyorum. 

Forum adminleri bu şahısın IP adresini ve yazdığı mesajı avukat arkadaşımıza iletsinler. 
Burak bey vardı Kocaeli ilinde ikamet ediyor bildiğim @burakrpc kendisi avukattı. 

Kendisi  bu konu ile ilgilenebilir ise çok memnun olurum.

(01-19-2020, 08:23 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-19-2020, 07:32 PM)eminnn3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu 23 ocak ve ay sonu sistemi istanbulda örtü yapabilirmi yaparsa kac cm ümraniye 23mocak sisteminden nasıl etkilenir sorum snow serkana cevap icin tşk

Forum adminleri bu şahısın IP adresini ve yazdığı mesajı avukat arkadaşımıza iletsinler. 
Burak bey vardı Kocaeli ilinde ikamet ediyor bildiğim @burakrpc kendisi avukattı. 

Sıkıntı yok her türlü ilgilenirim elimden geleni yaparım, bilgileri göndericek arkadaş özelden mesaj atsın gerekli şeyleri isterim kendisinden

(01-19-2020, 08:23 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Maalesef ki sosyal ortamlarda çokça  karşılaştığımız olaylardan bir tanesi. Serkan bey sizden ricam bu tür yaklaşımlarda bulunan her kim olursa suç duyurusunda bulunmanız. Bir musubet bin nasihatten iyidir. Sizler burda emek vererek karşılık beklemeden bilgiler paylaşıyorsunuz bizlerde birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz fakat bazı insanların önce edep ve adap ı öğrenmeleri gerekir.

Siteyi provoke etmek isteyenlere acımak yok terbiyesiz herifler Serkan dostum bu edepsize gereken yapılsın burası tahmin sitesi burayı da karıştırmak istiyorlar.

Edep adap Aile terbiyesi almamış bu aciz insanları şiddetle kınıyorum.gereken yapılsın.

gfs akşam güncellemesi
24 ocak sistemiyle başlayan kuzeyimizden üstümüze akan soğuklar zaman zaman cılız sistemcikler oluştursada şubat başı kuvvetli soğukları işaret etmeye başladı
https://images.meteociel.fr/im/6071/anim_omp6.gif

arkadaşlar inanın ben de bu sefer kendimi fazla kurmadım çünkü gerçekten modeller alay ediyor çok çabuk değişiyor. haliyle yapılan tahminlerde elbette yanılmalar oluyor. şu bi gerçek bu yıl 3.yıl malesef şansızlık devam ediyor. herşey de vardır bi hayır. sabırla beklemeye devam

Konuyu Okuyanlar:
81 Ziyaretçi