| |
Ecfm verdigi sistem daha sonrasi icin sorun olusturcak galiba ileriye donuk goruntuler guzrl gorunmuyo ins duzelir
Sabah ki güncellemeler düne göre çok mu kötü? Forum da sanki bir sessizlik hakim....
Geliyor Geliyor KAR kaplanları geliyor açın yolları,hazırlıklar yapıldı meşaleler alındı kar lastikleri takıldı olumsuz tüm hava koşullarına hazırlandı artık engel kalmadı allahın izniyle geliyorr...
Senelerdir Wow dan beri takipçinizim 15 gün önce istanbuldan taşınmak durumunda kaldım ama hala ara ara girip yorumları okuyarak heyecanınıza ortak olmak hoşuma gidiyor inşallah beklenen özlenen o kar gelir İstanbul kara gömülür :
şimdi tek üzüntüm Sinop’a taşındığım için Sinop için böyle bir forum olmaması sadece meteoroloji üzerinden takip ediyorum oda hiç iç açıcı değil : üstatlardan ricam Sinop için Ufuk’ta bir şey gözüküyormu acaba 3 yaşında oğlum var karla tanışmasını istiyorum inşallah bu sene
(01-17-2020, 11:44 AM)joeblack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Senelerdir Wow dan beri takipçinizim 15 gün önce istanbuldan taşınmak durumunda kaldım ama hala ara ara girip yorumları okuyarak heyecanınıza ortak olmak hoşuma gidiyor inşallah beklenen özlenen o kar gelir İstanbul kara gömülür : Sayfayı ve forumu (ülke geneli KAR tahminleri) takipte kalın. Sistem yaklaştığında hem bu başlıkta hem de ilgili diğer başlıklarda üstadlar istanbul'un haricinde nereleri ne şekilde etkileyeceğini yazıyorlar zaten
Eminim şuan sayfana onlarca kar kaplanı benim gibi üstadlardan neden haber çıkmıyor diye karalara bağlamış durumdalar
(01-17-2020, 11:44 AM)joeblack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Senelerdir Wow dan beri takipçinizim 15 gün önce istanbuldan taşınmak durumunda kaldım ama hala ara ara girip yorumları okuyarak heyecanınıza ortak olmak hoşuma gidiyor inşallah beklenen özlenen o kar gelir İstanbul kara gömülür : hocam baktın sinopa kar düşmüyo..vur ayancık taraflarına..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, Poyrazkarayel, 48 Ziyaretçi |

şimdi tek üzüntüm Sinop’a taşındığım için Sinop için böyle bir forum olmaması sadece meteoroloji üzerinden takip ediyorum oda hiç iç açıcı değil :
üstatlardan ricam Sinop için Ufuk’ta bir şey gözüküyormu acaba 3 yaşında oğlum var karla tanışmasını istiyorum inşallah bu sene