Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-16-2020, 02:15 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sahil için min kota 50 cm.
Gerisini siz düşünün işte.

üstadım 24 ocak start veriyoruz o zaman Allahın izini ile :Big GrinD
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, Snowsedat, sürekavcısı

(01-16-2020, 02:49 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emin üstad bu ne demek oluyorki iyi birşeymi demek oluyor acaba sevinelimmi Smile

İyi birşey, merak etmeyin, ben ne zaman burda kötü birşey yazdımki? thumbsup Smile

(01-16-2020, 02:53 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey en soğuk senaryodur o, fazla şey etmemek lazım bence. Anladınız siz Smile

Valla Soner KARdeşim, ben iyibirşey gördüğümde kim ne der diye çekinenlerden değilim, hemen veririm ayarı.... eye Smile Dash thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, OfluMevlüt, Snowsedat, Xooner

Bu arada, rüzgar çıktı da kirli puslu hava biraz dağıldı çok şükür.
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, Snowsedat

İstanbul diyagramı aman Allah'ım ates
resim
  Beğenenler:
  • bulcelik, Burak1980, Enginist, hacimurat, scream, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-16-2020, 03:43 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Bozuk saat de bazen günde iki kere doğruyu gösterir netekim gece ve öğle güncellemeleri doğruyu gösterdiyse hemen tu kaka etmeyelim. Bu arada 20 23 arasındaki öncü sistemde de yıldıza evrildi kky kar ihtimali söz konusu ileri bakarken bazen önümüze de bakmasını bilmemiz lazım arkadaşlar bu da biraz tecrübe gerektiriyor yıllardır bu işe gönül vermişim herkes gibi yaşım 50. 4 - 5 yaşından beri bu işlerle uğraşıyorum hala o aşk ilk günkü gibi devam ediyor kar aşkım.

İlk sistemin kuru soğuk yapma ihtimali fazla yağış çok az diyagrama göre (20 23 Ocak arası)
  Beğenenler:
  • Snowsedat

(01-16-2020, 04:02 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk sistemin kuru soğuk yapma ihtimali fazla yağış çok az diyagrama göre (20 23 Ocak arası)

sonra ki sistem için ayın kaçını beklemeliyiz Azor

KARadeniz varken kuru soğuk zor dostum A zor

(Son Düzenleme: 01-16-2020, 04:13 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gefs güncellemesi de harika çıktı
https://images.meteociel.fr/im/1757/anim_vvj7.gif
https://images.meteociel.fr/im/7951/anim_lol3.gif

Konuyu Okuyanlar:
Akın, taboo1, 50 Ziyaretçi