| |
sanki yagmazz gibi gfs baharda kalmıs
37 cm cok bence bi en fazla 10 cm yagar[
Eco ve gem 2-3 gün daha istikrarlı versin gfsyle orta noktada buluşurlar ama hala ecm bile yetersiz AZOR daha Batı’dan yükselmeli
Askerden döndüm.valla ben Aydın’dayken sistem gelseydi kafayı yerdim.Kış yeni başlıyor hazırlığımızı yapalım
Snowtime bak eğer 36 santim yağarsa yalancı durumuna düşmeyesin?. Şaka bir yana ya kaç santim nasıl bir sorudur be emin kardeş.15 den sonrasını öpte başına koy. Hele bir sistem gelsin kar yağmaya başlasın biz geceleyin sokak lambasındaki o muhteşem manzarayı izleyelim ... Ondan sonra sorarsın santimini metresini..
Bazı üyelerimize, özellikle yeni üyelerimize bir şeyleri anlatmak gerçekten çok zor,
Bakın arkadaşlar, sistem tarihine 3-5 gün kala ne kadar yağar eder sorusu sorulur, aslında o zaman bile konuşmak çok yanlış, Siteye sadece kaç santim kar yağar demek için mi üye oluyorsunuz biz yönetim olarak bunu çözemedik, yayınlanmasına müsade ettiğimiz mesajdan fazla sildiklerimiz var inanın, Anlıyoruz bizlerde heyecanlıyız ama bu kadarıda yetmez mi sizde tek tek özel mesaj mı atalım sizlere, Sayın Serkan bey, Sayın Azor bey, Sayın Kardanadamemin bey, Sayın Bir Dost, ben bostancıda levent sokakta pınar apartmanı kat:5 daire: 18 de oturuyorum, bina 5 katlı, her katta 4 daire var, sokak hesabı yapsak kişi başı kaç kar topu düşer, Yapmayın arkadaşlar gerçekten yapmayın, bizler uyarmaktan bıktık sizler aynı soruları sormaktan bıkmadınız, Burada kimseyi üzmeyelim, kırmayalım istiyoruz, birlik beraberlik bozulmasın istiyoruz ama bir yere kadar. Bundan sonra şuraya kaç santim yağar buraya kaç santim yağar gibi soruları lütfen mümkünse sistemi yaşarken sorun, İyi geceler, iyi forumlar...
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Beatum, Bir Dost, Burak1980, burakrpc, Çerkezköy59, Emreitsa, ErolB, hacimurat, KardanadamEmin, kral,
sisteme 1-2 gün kalır kesinleşmiş olur ozmn sorulur eyvallahta 10 gün var sistemin gücü belli değil cm soranları görmezden gelin hocam
(01-15-2020, 12:52 AM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sisteme 1-2 gün kalır kesinleşmiş olur ozmn sorulur eyvallahta 10 gün var sistemin gücü belli değil cm soranları görmezden gelin hocam Görmezden gelemiyoruz artık inanın, yayınlamadığımız mesajları görseniz gülermisiniz ağlarmısınız insan karar veremiyor, Üyeler burayı başka forumlara benzetiyorsunuz diyorlar ama arka planda forum yönetiminin uğraştıklarını emeklerini görseler, teşekkür ederler gerçekten, düzen sağlamak çok zor.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Bir Dost, Burak1980, byarslan, Captmehmet, hacimurat, KardanadamEmin, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan
(01-15-2020, 12:56 AM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-15-2020, 12:52 AM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sisteme 1-2 gün kalır kesinleşmiş olur ozmn sorulur eyvallahta 10 gün var sistemin gücü belli değil cm soranları görmezden gelin hocam allah kolaylık versin hocam doğrudur. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Əspəranza34, hacimuratt, KardanadamEmin, snowserkan, 67 Ziyaretçi |