| |
Emin sen neden son noktayı koyuyorsun ki. Sen kötü birşey yapmıyorsun... Sen elinden geldiğince gözle görülmeyen , birilerinin çizdiği haritalara bakarak tamamen seninle aynı sevdada olanlara tamamen insaniyet adına nacizane TAHMİNlerini aktarmaya çalışıyorsun. Ya o esen rüzgara göre yelken açan , iki dakikada bir mod değiştirenlere ne demeli. Bu kişiler şunu düşünemiyor ; ya bu veya benzer gönüllü kişikerce kurulmuş forum siteleri olmasaydı ne olacaktı. Zahmet etmesinler ben söyleyeyim : Sabah yataktan kalkıcaklar gördükleri güzel havaya göre giyinecekler ama akşam üstü fena bir yağmura yakalanacaklar ,sonra da ya neden böylle oldu diyeceklerdi. Bırakın beyler bırakın. Bırakında bu adamlar rahat rahat tahmin yapsın.ha beğenmiyor musunuz .. O zaman başka bir forum sitesine gidin. Bu arada unutmayın ki kimse tahminci ollarak doğmadı. Hata yaparak daha iyiye ulaşacaklar.
Ben serkan beye Emin beye guveniyorum o kar ve soguklar buraya gelecek ben inaniyor guveniyorum Özellikle Serkan beyin bu kadar net ve kesin ifadelerle soyledigi paylastigi yorumlarda pek yanildigini gormedim hee su olmus olabilir 30 cm der 10 cm yagar ama sonucta dediklerinin buyuk cogunlugu cikmistir
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, byarslan, hacimurat, KardanadamEmin, sahinok, Snowsedat, snowserkan
(01-14-2020, 05:04 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin sen neden son noktayı koyuyorsun ki. Sen kötü birşey yapmıyorsun... Sen elinden geldiğince gözle görülmeyen , birilerinin çizdiği haritalara bakarak tamamen seninle aynı sevdada olanlara tamamen insaniyet adına nacizane TAHMİNlerini aktarmaya çalışıyorsun. Ya o esen rüzgara göre yelken açan , iki dakikada bir mod değiştirenlere ne demeli. Bu kişiler şunu düşünemiyor ; ya bu veya benzer gönüllü kişikerce kurulmuş forum siteleri olmasaydı ne olacaktı. Zahmet etmesinler ben söyleyeyim : Sabah yataktan kalkıcaklar gördükleri güzel havaya göre giyinecekler ama akşam üstü fena bir yağmura yakalanacaklar ,sonra da ya neden böylle oldu diyeceklerdi. Bırakın beyler bırakın. Bırakında bu adamlar rahat rahat tahmin yapsın.ha beğenmiyor musunuz .. O zaman başka bir forum sitesine gidin. Bu arada unutmayın ki kimse tahminci ollarak doğmadı. Hata yaparak daha iyiye ulaşacaklar. Olayı gayet güzel özetlemişsiniz, daha söylenecek birşey kalmışmıki, ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Evet akşam güncellemesi öncesinde sinerji oluşturuyoruz değerli forum sakinleri:
evuzübillahiminşeytaniraccim bismillahirahmanirrahim, beher kar tanesine ayrı şekil veren rabbim; ermişlerin yüzü suyu hürmetine, ölmüşlerin sükut dolu rahmetine, yedi tepeli şu güzel şehrine top top kar yağdır yarabbim allahım (amiiin) ateş-ül kürreyi altı günde toprak eyleyen rabbim; mü'minlerinin hayır duasına, kafirlerin mahşer azabına, melaikelerin kanat çırpışına, kulak ver de rahmetsiz koma yarabbim allahım (amiin) ademoğluna çamurdan şekil veren yüce rabbim; pamuktan yorgan bekleyen damlara, camdan semayı gözleyen yavrulara, işten güçten bitkin düşen kullarına, o beyaz rızkını yağdır da mes'ud et yarabbim allahım (amiin)
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Babazilla, Burak1980, byarslan, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa, hacimurat, KardanadamEmin, kral, Leventcetin, Poyraz, Reis, sahinok, snow41,
(01-14-2020, 06:06 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet akşam güncellemesi öncesinde sinerji oluşturuyoruz değerli forum sakinleri: Amin Can kardeşim.Akşam güncellemesi güzel çıkacak... Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• Bir Dost, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, KardanadamEmin, kartutgunu, sahinok, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 64 Ziyaretçi |