| |
Bünyamin yine döktürmüş
Takipten vazgeçtim artık. Sinir bozuyor... Bize serko reis yeter ![]() Alemin kralı ??
Yahu başka forum sitelerinin yada tahmincilerinin ne söylediğini artık lütfen buraya yazmayın. Çünkü bakın biraz düşünün diyinki madem ben buranın dışında forum sitelerinin yada tahmincilerinin söylediklerini dikkate alıyorum o zaman neden burada bulunup buranın tahmincilerini dinliyorum yada onların söyledikleri ile kiyasliyorum aynen bunu deyin..
Buradayız çünkü burası farkli. Buradayız çünkü burası edepli ahlaklı doğru bilgi veren ve asla olmayan birşeyi rant uğruna bizlere söylemeyen bizim duygularımızla oynamayan bir yer. Buranın değerini bilin ve buradaki kıymetli tahmincilerin düşüncelerine inanın. Gerçekten kaybedecek bir şeyimiz olmaz. Aksine kazanırız. Girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep; Dediler ilim geride, illa edep illa da edep.
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Xooner
İsmi lazım değil artık kıl oluyorum. Adamın kar sevmediğine veya kar severleri uzyemeyi sevdiğini düşünüyorum hatta inanıyorum. Kar olmaz deyişi varya böyle..
Bünyaminin ilacı olsa başına sürer. Biz snowserkan'a, kardanadamemin'e, tarantula'ya ve diğer emeği geçen kar sevdalıları tahminci üstadlara odaklanalım arkadaşlar.
Basında geniş yer buldu bugun birkaç değişik basında Serkan beyin verdiği tarihi onayladı medyada geniş yer alıyor
https://www.msn.com/tr-tr/haber/gundem/i...li=BBpmdUa
Arkadaşlar başka sitelerin ya da kişilerin söyedikleri de yazdıklarını da buralarda zikretmemeli. Ya neden rüzgarda savrulan yaprak misali sürekli psikolojinizi değiştiriyorsunuz. Tahmin yapan arkadaşlar ne diyor ?? Ayın 20 sinden önce beklenti fazla yok . Biz 3 senedir sabretmiyoruz muyuz? Altı üstü 1 hafta bilemedin 10 gün daha bekleyeceğiz . 1095 gün ya sabır dediniz de 10 gün mü diyemiyorsunuz.
Snowserkan Tarantula ve Kardan adı gibi Emin olan adam kardanadamemin muhteşem üçlüsü ısrarla hasret bitecek derken özellikle bu forumun ferdi olan birinin ümidini bir videoyla kesmesini anlamıyorum.. az ferah olsun içiniz.
Bugün için son kere yazıyorum.
16 Ocak'tan itibaren kademeli düşüşü yaşayacağız. 20 Ocak'tan itibaren Sibirya'dan harekete geçiyor tren. Ay bitmeden ise 24_26 gibi tren istasyona giriyor ancak freni patladığı için duramıyor. Haydi bakalım hodri meydan. İyi geceler...
Beğenenler:
• adakar, ahmet sözen, ahmetmsl, Alp 1903, Bir Dost, bulcelik, Burak1980, burakrpc, Cabbar, Canberk, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa, Erol Bıldırcın, goltar, hacimurat, Hasan, Hunter, KardanadamEmin, kartutgunu, KMA76, kral, kuzey1352, leqvar, mehmet karsever,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 47 Ziyaretçi |