Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Hocam sistem tarih aralığı ne olur sizce ?

(Son Düzenleme: 01-13-2020, 10:22 PM, Düzenleyen: snowmanadnan.)

resim

resim

ECMWF de GFS'ye uydu, fırıl fırıl dönüyor. Sabah başka akşam başka. Ama başta Serkan Bey olmak üzere tahmincilerimize güvenim tam, inşallah yakında onların tahminleri doğrultusunda evrilecekler. Yoksa Orhan Veli gibi şikayete başlayacağım yakında. Çocukluğumdaki kışları özledim dostlar.
  Beğenenler:
  • kral, snow41, Snowsedat

Ya kimse bence bilmeden elinde bi veri olmadan yok 5 cm falan yagar demesin serkan abi olsun emin abi olsun okadar emek veriyolar arastirma yapiyolaar emege saygisizlik etmeyelim bence
  Beğenenler:
  • snow41, Snowsedat

(01-13-2020, 10:21 PM)snowmanadnan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

resim

ECMWF de GFS'ye uydu, fırıl fırıl dönüyor. Sabah başka akşam başka. Ama başta Serkan Bey olmak üzere tahmincilerimize güvenim tam, inşallah yakında onların tahminleri doğrultusunda evrilecekler. Yoksa Orhan Veli gibi şikayete başlayacağım yakında. Çocukluğumdaki kışları özledim dostlar.
Ecmwf'in verdiği 19-21 ocak tarihi aralığındaki sistemde hiç anormal bir durum yok. Sadece uzun vade çıktılarına ait olduğu için yağış mekanizmalarını 192 saat ve sonraki saatlerde işlemekte özellikle zorlanıyorlar. Dikkat ederseniz izobarları bile genel hatlarıyla hiç detaylandırmadan çiziyorlar. Gönlünüzü ferah tutun lütfen  thumbsup

Ecm iyi çıkmadı bence azor çok yattı üstümüze

Nedir bu bünyo aşkı yahu. Smile
Bünyo kadar taş düşsün kafanıza.

Epsde doğulu vermiş

ECMWF'nin daha isabetli olduğunu okumuştum Ecmwf,Ukmo,Gfs sırasıya bu şekilde gittiğini 1.2.3 görmüştüm bi tahminciden.Acaba Ukmo da Ecmwf gibi istikrarlı mı? eğer öyleyse sistem rahat rahat gelir istikrar artar diye düşünüyorum.

Snowserkan Hocam 25-26 Ocakta Karayolu İzmır seyahatimiz var,Bu gidişle iptal olurmu dersiniz ?

(Son Düzenleme: 01-13-2020, 10:47 PM, Düzenleyen: Bir Dost.)

(01-13-2020, 10:24 PM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ecm iyi çıkmadı bence azor çok yattı üstümüze

Yüksek basıncın tepesi gayet iyi kıvrılmış durumda Wink
Dikkat ederseniz de akdenizde izobar kolu da bükülmüş merkezlenmeye hazırlanan bir siklon var orada...

resim

Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan, Snowtime

Konuyu Okuyanlar:
23 Ziyaretçi