| |
Ya kimse bence bilmeden elinde bi veri olmadan yok 5 cm falan yagar demesin serkan abi olsun emin abi olsun okadar emek veriyolar arastirma yapiyolaar emege saygisizlik etmeyelim bence
(01-13-2020, 10:21 PM)snowmanadnan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ecmwf'in verdiği 19-21 ocak tarihi aralığındaki sistemde hiç anormal bir durum yok. Sadece uzun vade çıktılarına ait olduğu için yağış mekanizmalarını 192 saat ve sonraki saatlerde işlemekte özellikle zorlanıyorlar. Dikkat ederseniz izobarları bile genel hatlarıyla hiç detaylandırmadan çiziyorlar. Gönlünüzü ferah tutun lütfen
Beğenenler:
• ahmetmsl, Alinuri5, Apse1907, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Emreitsa, goltar, Göksel, Hasan, KMA76, kral,
ECMWF'nin daha isabetli olduğunu okumuştum Ecmwf,Ukmo,Gfs sırasıya bu şekilde gittiğini 1.2.3 görmüştüm bi tahminciden.Acaba Ukmo da Ecmwf gibi istikrarlı mı? eğer öyleyse sistem rahat rahat gelir istikrar artar diye düşünüyorum.
Snowserkan Hocam 25-26 Ocakta Karayolu İzmır seyahatimiz var,Bu gidişle iptal olurmu dersiniz ?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 23 Ziyaretçi |