| |
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son...r-5565086/
Şükürler olsun ki bu forumun bir parçasıyım.İnsanların şimdi okuduğunun heyecanını haftalar öncesinden yaşayabiliyoruz. Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, hacimurat, KardanadamEmin, Poyraz, Reis, Snowsedat, snowserkan
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son...r-5565086/
emin bey keşke sizi takip etselerdi 1 ay önceden yazarlardı
(01-13-2020, 01:51 PM)Federer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam konumuza dönecek olursak 23-24 ü gibi görünen bir sistem yokmu? Ocak ayının son günlerine mi bakacağız nasipse. Artık subpolar atak beklemiyorum. Gelecek olan ataklar Polar kökenli olacaktır. Ben Ocak bitmeden İstanbul ortalama 50 cm Kar görür diyorum. 16 ocak itibariyle kademeli düşüşler başlıyor. Hafta ortasında daha detaylı bölge bölge tahminler yaparız inşallah.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Bir Dost, bokers36, Burak1980, byarslan, Cino, duman, Ekrem14, Emreitsa,
(01-13-2020, 03:57 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-13-2020, 01:51 PM)Federer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam konumuza dönecek olursak 23-24 ü gibi görünen bir sistem yokmu? Ocak ayının son günlerine mi bakacağız nasipse. Daha ne denir ki bunun üzerine...Vurduğumuz gol olsun. Kar Mutluluktur
(01-13-2020, 03:57 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-13-2020, 01:51 PM)Federer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam konumuza dönecek olursak 23-24 ü gibi görünen bir sistem yokmu? Ocak ayının son günlerine mi bakacağız nasipse. Serkan hocam yeni bilgiler için teşekkürler sistemde aksilik olmaz ise tipi mi olur yani kar fırtınası yoksa dek lerlemi yetiniriz bu konuda belirginlik varmı şimdiden.
Kemal kardeş gelsinde isterse çuvalla döksünler isterse fıskiye ile .. Ne önemi var ?? 3 senelik hasret var işin içinde . Bak burada bir dünya insan umut içinde bekliyor İstanbul'un beyaz gelinliğini . Gelinimiz kar yağışı İstanbul damat ... Bize düşen düğünümüzde halay çekmek!
yav o cnntürkün 2008 deki sayfası neydi öylee.bi heyecan bi heyecen karakış ve yılan nikli arkadaşlar vardı ki kalbin yerinden çıkar işte bulgaristan donmuş yolda bize geliyor boğaz donacak filann.hafta sonuna giderken modarötörün güncellemesini bekle pazartesi heyecana devam filn..iyiki bu platform var.zaman neleri değiştirdi.herşey akıyo anlık bilgi.serkan beyin emeği büyük.
hocam sistemin tarih aralığı ne olur sizce ? 23-28 5 günlük bir blokaj gibi duruyor ama .
(01-13-2020, 03:57 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-13-2020, 01:51 PM)Federer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam konumuza dönecek olursak 23-24 ü gibi görünen bir sistem yokmu? Ocak ayının son günlerine mi bakacağız nasipse. Serkan bey ne diyorsunuz 50 cm mi elinize emeginize saglik bunlar super haberler cok guzel gercekten |
| Konuyu Okuyanlar: |
| mehmet karsever, 23 Ziyaretçi |

Anladım aklımdan gecense..