Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ayın 20 sinden sonra oluşacak ağır KIŞ şartlarına bir adım daha yaklaştık. Artık ufak ufak detaylar şekillenmeye başlamıştır. thumbsup ECMWF ,de bu konuda hemfikir olduğunu modellerine yansıtıyor..
thumbsup
resim

resim

resim

resim

Emin bey hepsi yola gelip o sistemi bize verecek bunun kacari yok SİBİRYA EKSPRESİ yola cikti geliyor bu sefer frenleride tutmuyor

Sabah arabayla eve gelirken 06:30 sıralarında havayı koklayan adam Bünyamin Sürmeli power fm de 23 ocak sonrası ülkeye soğuk gireceğini ancak uzun süreli takip ettiği sistemin kar değerlerine ulaşmayacağını sınırlarda olacağını söylediSadSaygıdeğer üstatlarım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında..Sevgiyle esen kalın.Bol karlı bir 2. Yarı olur inşallah?
  Beğenenler:
  • tokraton

ayın 20 sinden sonra da bu modeller bize yamuk yaparsa ben kararımı verdim..En az 1500 metre rakımlı yere batı karadeniz civarlarına ahşaptan ev yapacam..kafam rahat olucak.öyle kıyılara yaağmur yok 500 metre üzeri kar filan bunlara bakmak istemiyorum..bulut mu yaklaşıyo basıcak tipi kar fırtınasını çekip gidecek böyle böyle nisanda bile kar..ohh en güzeli.

Günaydın arkadaşlar modellerde sabah güncellemesi oldumu acaba son durum nedir bi bilen varmı ? dün gün boyu yorumlarda güzel iç açıcı şeyler yazıyordu temennim o şekilde olur hasret kaldık KARlara

(01-13-2020, 08:56 AM)Ultras41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabah arabayla eve gelirken 06:30 sıralarında havayı koklayan adam Bünyamin Sürmeli power fm de 23 ocak sonrası ülkeye soğuk gireceğini ancak uzun süreli takip ettiği sistemin kar değerlerine ulaşmayacağını sınırlarda olacağını söylediSadSaygıdeğer üstatlarım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında..Sevgiyle esen kalın.Bol karlı bir 2. Yarı olur inşallah?

Önceki sayfalarda ve ocak sistemi konu başlığında,üstadların vermiş olduğunuz tarihlerde ki yorumlarına ulaşabilirsiniz.
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, KardanadamEmin

GUNAYDIN.
Aman arkadaslar temkınlı gıdelım .tahmıncılerımızın agzından bal damlıyor.ama gecen senelerden gelen tecrubelerıme dayanarak nazar değicek diye cok korkuyorum
  Beğenenler:
  • themuslim

Serkan hocam size güveniyoruz..
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, Erol Bıldırcın, Poyraz, Serhat, Snowsedat

(01-13-2020, 08:56 AM)Ultras41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabah arabayla eve gelirken 06:30 sıralarında havayı koklayan adam Bünyamin Sürmeli power fm de 23 ocak sonrası ülkeye soğuk gireceğini ancak uzun süreli takip ettiği sistemin kar değerlerine ulaşmayacağını sınırlarda olacağını söylediSadSaygıdeğer üstatlarım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında..Sevgiyle esen kalın.Bol karlı bir 2. Yarı olur inşallah?

Kar degerlerine ulasmayacaksa eger neden uzun sureli takip ediyorki gunu geldiginde yagmur desin olsun bitsin
  Beğenenler:
  • Reis, SİNAN

Arife tarif gerekmez Arif olan anlar fazla lafa gerek yok Serkan dostum anlayan anladı ne demek istediğini. Bünyaminin sayfası vardı bi zamanlar. Nerden nereye geldi sanal tahmin işi vay be arkadaş ne günlerdi
  Beğenenler:
  • bokers36, Captmehmet, sürekavcısı

Konuyu Okuyanlar:
aoy, AZOR, efe90, Əspəranza34, Kerimoglu, REALSHADOW, Snowsedat, 47 Ziyaretçi