| |
Şu an zaten birkac gun once gorulen modellerdeki soguklar saklandilar birkac gun sonra ben burdayim geliyorummmm demeye baslarlar şurda ne kaldi 7 gun bir hafta kaldi haftaya bugun hersey sekillenmis olur
Son yapılan tahminlerde 45 günlük ısı ortalaması avrupa geneli ve iskandinayyanın ortalama üstü olacağını işaret ediyor görüldüğü gibi ülkemiz ve doğusu güneyimizde kalan bölgeler ortalamanın altı sıcaklıklara sahne olacak BUDA SOĞUK SİSTEMLER ALACAĞIMIZ ANLAMINA GELİYOR bizi takip etmeye devam edin
Not: şubat,mart ayı her türlü süprize açık yani kış uzaaaaar https://i.imgyukle.com/2020/01/10/VsV3Yj.gif
Beğenenler:
• adakar, Beatum, bokers36, Burak1980, Captmehmet, KardanadamEmin, kral, Nil.Trabzon,
Zaten ECMWF, nin kolu EPS, aysonuna doğru şimdiden yeşilışığı yakmış durumda, salı günü gibi modellerde beklenmeyen sıçramalar görürseniz aklınıza ben geleyim. Çünkü şuanki veriler oldukça oynak ve kırılgan bir şekilde sürüyorsada bu haftasonundan sonra modellerde belirgin kıyamet senaryoları görürsek şaşırmayalım, nede olsa O SENE, BU SENE...olacak....
![]()
Sanirim modellerdeki gorunume gore 24 - 25 ocak gibi sistemler gelmeye baslayacak gibi hayirlisi diyelim
Serkan beyde müjdelerini verdi şu an bekleme modundayız ayın 17 sinden sonra buralar coşacak
Modellere bakın diyagramlara bakın haftasonu modellerini stajyerler hazırlıyor ama bu öğle güncellemesini ustalar hazırlamış sanırım. Ama usta değil de kalfa desek daha doğru olurdu zira usta olsalardı soğukları bize bodoslama indirirlerdi. Neyse bakalım hayırlısı olsun. Serkan detay lütfen
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, KardanadamEmin, 15 Ziyaretçi |