Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ersel Candan beyefendi forumda yokmu artık listede ismini göremedim ?

(01-08-2020, 11:09 PM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ersel Candan beyefendi forumda yokmu artık listede ismini göremedim ?

Kendisi forumumuzda ayrılmıştı veda adlı forum başlığına bakarak görebilirsiniz
  Beğenenler:
  • Poyraz, Xooner

(01-08-2020, 11:01 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ayın 20 sinden sonra, fırından taze taze çıkan veri ve modellere göre artık SİBİRYA EFSANESİ,ne hazırlıkları gözden geçirmenizde yarar var. Durum giderek ciddiyetini arttırıyor. Belki son 3-4 yılın en kuvvetli sistemi değil sistemleri konvoy halinde yola çıkmaya hazırlanıyor.. thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

fotoğraf forum

Emin bey sistemler silsilesinden 1 tane saglam sistem gelsin yeter cok bekledik hayirlisiyla şöyle saglam bir sistem alsak bayram etsek
  Beğenenler:
  • hacimurat, KardanadamEmin, mehmet karsever, Snowsedat

Sonunda yılın ilk karını gördüm boğaz hattına sonunda bir dek vurdu
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, mehmet karsever, Snowsedat

Ne havada gördüm ne yerde Ataşehir tarafına gram düşmedi bizi ne hallere düşürdü belli değilSmile

Karla karışık yağmur 

Rumelihisarinda dolu yağışı var şu an kara dönüşür mü acaba ilerleyen saatlerde  banana

Sayın tahminci abiler 20-25 civarındaki görünen sistemi alırsak siklonda olurmu nedense efsane sistemlerde siklon olmuştur genelde sizce bu sistemde de siklon olurmu ayrica siklonlu olma ihtimali mi yuksek yoksa dek li olma ihtimali mi çünkü kar severler olarak eminimki kar firtinasini özledik kâr tipiyle yakisikli oluyor Smile
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Büyükcamlica kameralarında çok güzel bir kar yağışı var
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, mehmet karsever, Snowsedat

resim
Büyük Çamlıca turistik kamerasından
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, mehmet karsever, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-09-2020, 02:20 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs gece güncellemesi
Bu 3. Güncelleme oldu Sibirya ayısını vereli azorun yolu temiz nerdeyse mükemmele yakın değil ama bir sistem doğuyor süreklilik te önemli takibe devam ateş etmiyorum şimdilik 2-3 güne  thumbsup
resimresimresim

Konuyu Okuyanlar:
29 Ziyaretçi